Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/akira17

Marketing

CBH



Počet ću stavljati svoj strip.U iduća tri posta doznat će se o glavnim likovima.Danas o Bakuri...

BAKURA YOKUGAMA

Bakura je članica CBH grupe.Pod slovom B je.Ima element svjetla i tame. Kod nje je došlo do zabune i dobila je moć nad tamom i svjetlom.
A sve je počelo........
Postojalo je osam suianaka sestara.Živjele su mirno i sretno u nekom Suri seluSvi su se u tom selu voljeli i međusobno si pomagali.Sve je bilo u najboljem redu dok se nije pojavio na vlasti opaki i zli kralj.On je bio otac od Suianaka sestara koji je davno jednostavno nestao.Četiri su sestre ostale na strani dobra, a četiri su se pridružile snazi i moći oca..Danas četiri ratnice svijetla imaju snagu i moć dobrih sestara iz prošlosti,ali i četiri ratnice tame imaju snagu sestara iz prošlosti.Da se nije dogodila katastrofa u prošlosti četiri sestre svjetla bi se borile protiv četiri sestre tame...U Suri selu ali i u svjetu bi zavladala pobjednička snaga.
U sadašnjosti izabrane su 3 ratnice svjetla, 3 ratnice munje, 3 ratnice vode, i 3 ratnice moći, iz svake grupe po jedna nosi moć sestara svjetlosti.Ali također postoje i ratnice na tamnoj strani.. 3 ratnice tame, 3 ratnice oluje,3 ratnice tamne vode i tri ratnice tamne noći.Također jedna iz svake skupine nosi moć sestara tame...
Ali kod bakure je došlo do zabune, Ona se rodila i sa moći sestre svjetla i sa moći sestre tame..Tako da je ona stalno na suprotnim stranama. Svaka osoba kad postaje ratnica izgovara riječi Suianake, al neznaju da je suianaka zapravo zli kralj iz prošlosti i da je jedini preživio apokalipsu..

To je mali uvod...



Post je objavljen 26.03.2007. u 00:39 sati.