Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peratovic

Marketing

Valdecovo priznanje potvrđuje da Gotovina nikada nije bio u bijegu


Marin TOMULIĆ

Francuska


Zanimvljiva su putovanja Roberta VALDECA dugogodišnjeg „vozača“ konzulata a zatim ambasade republike Francuske u Zagrebu, odnosno u Hrvatskoj.
Njegovo drsko priznanje da je da je zapravo on putovao po svijetu služeći se krivotvorenom putovnicom na ime Kristijan HORVAT a ne Ante GOTOVINA potvrđuje da u Hrvatskoj ne postoje ni javno mnijenje ni slobodni mediji ni hrvatska oporba te da je sve odradio u dogovoru s režimom na vlasti u Hrvatskoj od 2000. godine.
Cilj VALDECOVIH putovanja, režiranog intervijua GOTOVINE u NACIONALU te pisma GOTOVINE Stjepanu MESIĆU je danas nažalost poznat – međunarodna kriminalizacija hrvatskog generala Ante GOTOVINE, domovinskog rata te države koja je izrasla na tim temeljima.

MESIĆI, BAJIĆI, PERKOVIĆI, LONČARIĆI, KARAMARKOVIĆI, TUREKI, BAGIĆI, OREŠKOVIĆI i ostali VALDECI koji su od samog početka obrambenog rata u Hrvatskoj organizirali ciljane zločine nad pripadnicima srpske manjine u Hrvatskoj u cilju diskreditiranja buduće samostalne i suverene republike Hrvatske danas mogu biti zadovoljni. U suradnji s međunarodnom zajednicom i međunarodnim sudom u Haagu uspjeli su se obračunati s „zagovornicima rata i rušiteljima Jugoslavije“.

Drsko priznanje Roberta VALDECA potvrđuje moje izjave u GLOBUSU prošle godine. Ante GOTOVINA NIJE NIKADA BIO U BIJEGU ! Sve do spektakularnog uhićenja na Kanarskim otocima u studenom 2005. godine, Ante GOTOVINA je bio zatočen na jugu Francuske, a njegovo čuvanje su osiguravali članovi zločinačke organizacije Hrvoja PETRAČA u suradnji s francuskim kolegama i pripadnicima „francuskog obavještajnog podzemlja“. Josip PERKOVIĆ i Damir LONČARIĆ su u više navrata putovali u Francusku obrađivati „budućeg predstavnika hrvatskog genocidnog režima u HAAGU“.
Tijekom prosinca 2005. godine, a uoči uhićenja GOTOVINE na Kanarskim otocima, organiziran je tajni sastanak u Zagrebu tijekom kojeg su Stjepan MESIĆ i tajnoviti predstavnik „francuskog obavještajnog podzemlja“ dogovorili sve detalje te akcije.

Koja je uloga GOTOVINIH prijatelja Ante ROSE i Milenka FILIPOVIĆA?

Što smjera učiniti premijer Ivo SANADER koji je u tijeku te urote već 3 godine?
Zašto je prihvatio u odvjetničkom timu generala GOTOVINE američkog odvjetnika Gregory KEHOE koji je u očitom sukobu interesa ? Gregory KEHOE je bio tužitelj u postupku protiv BLAŠKIĆA. On je sastavljao optužnicu protiv generala GOTOVINE koju je bazirao na organiziranoj državnoj zločinačkoj akciji.

U Parizu, 25 ožujak 2007. Marin Tomulić


Javljanja Marina Tomulića na 45 lines počela su se citirati i u međunarodnoj blogosferi:

Well, very serious counter charges have been leveled by Marin Tomulić a former weapons supplier for the Ministry of Defense that implicates Stjepan Mesić in arms deals with Iraq and Libya during 1992 and may explain the sudden interest in discrediting Zagorec... Was Tuđman prepared to pay for the S-300 through a secret fund of diamonds and jewels provided by the diaspora? Certainly not according to Tomulić who claims that the amount of money provided by the diaspora has been greatly exaggerated and Mesić spent much of that money traveling around the world to give his now notorious speeches...

Neretva River, Saturday, March 24, 2007



A tajnoviti predstavnik francuskog obavještajnog podzemlja kojeg Tomulić spominje u ovom javljanju, najvjerojatnije je bivši direktor francuskih obavještajnih službi DST i DGSE, general Philippe Rondot, koji se je nedavno proslavio u Francuskoj, u akciji Clearstreem koje je bio cilj diskreditirati ministra unutrašnjih poslova Francuske Nicolasa Sarkozia, vodećeg kandidata na predsjedničkim izborima.

Prisjetio sam se svojih tekstova o Rondotu: Jesu li Roso i Gotovina u Francuskoj?, Gotovinine francuske veze i upitao se jesam li ja bio u pravu ili je istini bliži Tomulić?


Post je objavljen 26.03.2007. u 00:17 sati.