Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thegameisover

Marketing

Dirt Bike Games


Evo nisam vam već dugo pisao, no da ne odužim. Objavio sam vam jedan efekt u flashu koji ću koristiti na svom zaglavlju za blog. A ako imate koji prijedlog recite u komentaru.
Idem sa igrama:

Jedan moj frend me je još prije tjedan dana zamolio da objavim recenziju na Dirt Bike vrste igara, pošto ih ima jako puno usporedit ću po dvije najpopularnije sa dvije najveće stranice sa igrama: FreeOnlineGames & FlashGames247
Pa krenimo!

FreeOnlineGames: Dirt Bike 1 & 2

Opis igara: Igre su po grafici, zvuku, igrivosti i cilju posve iste, jedino se razlikuju po levelima (nivoima),
dok u jedinici skačete po gumama, daskama... u nećemu poput cirkusa, u dvici ste prepušteni kamenitom području divljine. Cilj u obadvije igre je priječi sve levele u što kračem vremenu. Igrivost je slična samo što je kod Dirt Bike 2 motor nešto "lakši" te to uzrokuje poneko gubljenje kontrole. Na grafiku se nemam što požaliti, ili ju pohvaliti jer je u obje igre solidna. Zvučni efekti su dobri iako vrlo jednolični, te u igrama nema nikakve glazbe.
Ocjena (za obadvije igre): 6/10
Links:
Dirt Bike 1
Dirt Bike 2

FlashGames247: Bike Mania 1 & 2

Opis igara: Isto kao u dirt bike u obe igre je posve ista grafika, zvuk, cilj, i igrivost. Cilj je isti priječi sve levele u što kračem vremenu i sa što manje padanja. U prvoj igri preskačete kamenje, bačve... dok u drugome preskačete otpad(stari auti i kamioni, cijevi, sefovi, uglavnom stvari koje se nađu na otpadu). Zvuk je skoro identičan kao u Dirt Bike serijalu (ne znam zašto) te jednako jednoličan. Jedino što u oba dijela postoji glazba ali samo na glavnom meniu. Grafika je po meni bolja u Bike Mania serijalu nego u Dirt Bike, te je jednaka u oba nastavka.
Ocjena igara: 7/10
Links:

Bike Mania 1
Bike Mania 2


Snimke:

Pošto danas nemam snimke iz igara dajem vam dvije nevjerojatne snimke:
Human Beatbox at Italian Idol

Nisam znao da čovijek to uopče može!!!

Human Beatbox DJ

Nisam znao da od beatboxinga možete biti slavni.

Dobra zabava!

Post je objavljen 25.03.2007. u 22:42 sati.