Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/daziher100

Marketing

kvaka s vrata

Sjedim ja doma i gledam u bespuća televizijskih (virtualnih) prostranstva. Ne prođe ni punih dvije minute a ja se dignem i odem u kuhinju po neko voće jer sam bio mamuran (zbog prošlog dana).
Kažu da je voće najbolje za mamurluk (bar ja tak mislim). Sve u svemu ja uzmem naranču i krenem ju ogulit. I to napravim.... , ali sam sad otišao na balkon uživat na svježem zraku.
I tako mi misli odlutaju i počnem razmišljat o beskrajnosti svemira, a kad počnem o tom razmišljat naživciram se bezveze i onda se počnem pitati...............................................................................................................................................
................................................................................................................................................ zašto!!!!!!!!!!!!!!!!!
malo se smirim i krenem jesti naranču. I stanem, -FUCK!!!!!!
i opet se naživciram.................................!

Zapitao sam se po čemu je naranča dobila ime, zato što je narančasta ili??????
Sve u svemu zanimalo me to jeli prvo nastala "narančasta" boja pa su naranču nazvali naranča ili je onaj tko se prvi susreo s narančastom bojom nazvao tu boju "narančasta" zato što je iste boje kao naranča.
I to me je cijelo vrijeme kopkalo sve dok mi nije dopiz....o i dok nisam pojeo tu fucking naranču.

Sad više neću jesti tu voćku koja je narančaste boje!!!!!
zato kaj mi je to velika enigma.
I ne želim da mi sad neki doktor ili znanstvenik u komentarima poćne kenjat o tome, jer ja imam svoju viziju tog nastanka i molim vas da mi ju ne kvarite!!!!!
Fala?

ovaj post je pod kategorijom Televizija zato kaj previše gledam televiziju




NEXT POST: jesmo li sami? i zakej ribe žive u vodi

Post je objavljen 24.03.2007. u 17:32 sati.