Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/griffith

Marketing

Pitala si me

D'oh! fulal sam godinu dana ovog bloga proslavit, a nebi niš reko da nisam pazil i onda me neke prezaokupilo nemre to tak... uglavnom, ko bi reko da sam tu već godinu dana... jest da polako padam u postovima, al kaj sad nemam tolko inspiracije i ideja.. to ne znaći da vas ne čitam...
ah godina dana je iza, upoznah zanimljivih ljudi, makar virtualno... i tak:P
bar sam dočeko rođ zarazliku od prsta koji je down definitivno i javi se sam ka d neek pametnog nađe... kaj je čist i oke al hehe nemrem ja nać neke pametno više puta mjesečno, nemam volje za tim a i ipak nisam neiscrpan izvor iskustva... tak da ono... treba se štedit...
sad razmišljam kaj bi mi trebala bit tema za ovaj post... možda kaj nam treba za sreću u životu??
ma kaj god, nećemo sad neke dubokumne bacat?? evo hladno pivce izdalo novi album i unjelo novu dozu sreće u naše živote,hmm il da govorim u prvom licu; oke u moj život!
moram reč da je mile totalno naparvio jeben posao, fakat je album predobar, pa što ga više slušam to mi je bolji i od starog, a prošli je bil fakat isto dobar... no uglavnom hladno pivo se i dalje drži na sceni i neda se, u novom albumu lyricsi totalno ownayu, mile je fakat jeben textopisac... mislim kaj da vam više velim Mile sam tak nastavi!!
nisam se javljal neko vrijeme jel sam bil prezauzet s faxom.. ideš kji skok na drugu temu.. ;) pa tak da sam ovaj mjesec dobro i prošal, i naravno zajebo na kraju jer sam jučer zaboravuio prijeavit idući ispit i sad idući mjesec16 i 17 imam dva roka za dva totalno druga ispita i to me živcira a da ne govorim o anatomiji koju još uvijek nisam počel učit hehe psmtr!!!! budem od sutra nadam se;)
idemo dalje... odnosno vratimo se Miletu, pošto će on sada zasijeniti bol za fulanu prijavnicu...veli mile da bu za mjesec dva opet svirao u ZGbu tak da veselite se narode...
nissu to više oni žestoki koncerti.. dok su bili pankiči teški, sad su curke u prvim redovima, al to ne znači niš, a vi okorjeli pankiči nemojte pljuvat bezveze ovo je sad neka druga kvaliteta i pomiritre se s tim Mile ne radi punk od 95 ak mogu tak reč!
moving on... :P
da štrumfu il bilo ko ko će podjelit sreću smenom... hehe "počel sam" opet s veslanjem... hehe doduše bil sam na dva tzv.treninga malo u veslaoni, zajebancija :P al fakat totalni gušt, al ne ko onaj na vodi, al nakon godinu dana preporod...kako mi prija ta bol u leđima... nestt će, treba se bar malo rekreativno bavit... pčoštš sam sad malo riješio ispite neke pa imam vremena, zakaj ne ovak pretkraj dana malo se oznojit da se lakše spava i te sheme.. :))
rolleyes
uff neka glad me mori, idem sestru zbudit da neek spremi...thumbup
Moral: nabavite si knjigu žalbe aka H.pivo da razgrne ovoe oblake vani
party


Post je objavljen 21.03.2007. u 12:07 sati.