Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/backoffbitch

Marketing

I opet smijem se ...

Da ... Jesam ... Hepi sam ... I niko mi ništa ne može! Jeeeej! *LOL*
Ugl, kako opisati zadnjih par dana u mome prenatrpanom i nadasve inspirativnom životu? Pa, ... sad ... khm, khm ... Ma, sjetila sam se sad.


Mojoj dragoj Kirsche želim poručiti da se ne brine za svoju zlu blizanku... Imam je i ja. Zove se Penelopa i jako je zla... Ali, baš ono... Jako jako. I svako jebeno jutro dočeka me u ogledalu nasmiješena i zadovoljna životom dok se ja borim s podočnjacima. Da. Pitam se ne bi li bilo jednostavnije pustiti je da malo ona upravlja našim životom. Jer, meni je nekad jako zamorno držati sve konce u rukama! Oh, sudbo kleta što namijeniše mi ulogu dobre blizanke... Zašto, o zašto jednostavno ja nisam u ogledalu? Nda.

Eh, da. Sad kad sam skinula kamen sa srca i napravila ono što Penelopa od mene očekuje već cijelu vječnost (spomenila sam je kao ravnopravnu ličnost), mogu krenuti dalje dignute glave i hrabrog srca.
Samo me jedno muči... Moje hrabro srce se boji... Jer, znate ono hrabre prati srića ili, pak, zajeb! No, nevrmajnd. Riskirat ću! Pa, ipak sam ovisna o adrenalinu... A to nije dobro. Tu još jednom do izražaja dolazi moj avanturistički karakter neadekvatan za naše podneblje... Ha ha. Yeah, right! Kako se ono kaže? Ah, da! Vaffanculo alla societa! (ako neko zna, molim vas neka mi kaže di mogu staviti onaj mali naglasak na a... naime, riječ societa ima naglasak na zadnjem slovu)


Budući da je danas jedan od onih rijetkih, rijetkih, skoro nepostojećih dana kada nisam otišla na trening, osjećam se... pa... čudno... u najmanju ruku. I pitam se: Šta bi ja da neman trening inače? Dobro je ovako jednu večer; kokice, kola, sladoled i Johnny Depp u ulozi vječno šarmantnog i pijanog kapetana Jacka Sparrowa!!! Ali, svaku večer? A, ne fala. Žao mi je, dragi Johnny ali možda da se zoveš Dante Alighieri (mislim samo na zvuk tog imena... nije li romantično? *LOL*) i da si mlad i slobodan... Ali, ovako... Žao mi je morat ću te odbiti! Nije stvar u tebi... Zapravo jest, stvar je u tebi.
*Zaboravite ovo, napadaj emocija u simbiozi sa sarkazmom i ismijavanjem* Hm...


Image Hosted by ImageShack.us

Vrlo rado bih volila da mogu poslati moju dragu mamu na neku vrstu odmora! Nije važno ni gdje ni kad, samo da bude šta prije i da se odmorin više od nje!!! Aaaaaaaaaaaa... Isse, kako je naporna. Baš mi diže tlak.

Ne volim kad sere o stvarima o kojima nema pojma
Ne volim kad mi čita poruke
Ne volim kad je u mojoj blizini
Ne volim kad misli da je popila cilu pamet svita
Ne volim to šta me toliko nervira
Ne volim uopće komunicirati s njon o normalnin stvarima

Ali nju volim... Na jedan jako čudan i ovisan način. Ponekad se pitam nisam li ja zapravo parazit koji joj mora biti odan jer ga je rodila i ta sranja... Ali, opet... Ona iz mene crpi energiju, ne ja iz nje. I zato mislim da sam tribala otići negdi vani sada. Ali, votevr. Ionako je kišovito i ledeno.


Sad, kad se i ovaj post polako približava kraju, pitam što je zapravo cilj? Zbog čega je ovo meni važno? Zbog čega se ne mogu riješiti te proklete želje za pisanjem? Kad ionako svi moji zapisi kasnije najmanje razumljivi budu meni! A, onda... Sjetim se. Ima nekih stvari (mogu ih nazvati sastava) koje baš volim i na koje sam baš ponosna. Šteta što su u dnevniku pa ih se bojim.
I da... Kako bih opravdala svoju neutaženu žeđ za akcijom i adrenalinom želim samo reći da je to za mene svojevrsna katarza. O, da... Aristotel bi bar tako rekao. Ili bi me možda potjerao iz svoje kuće kad bi pokucala u krivo vrijeme... Ali, sigurna sam da bi mi to napisao u mailu kad bi gore negdje u raju postojao mail za sve filozofe. I bili bismo prijatelji... Možda bi čak i pili zajedno. Samo onako usput... Da doživimo stanje više svijesti =)


Image Hosted by ImageShack.us

PEACE .

Post je objavljen 20.03.2007. u 20:14 sati.