Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thegameisover

Marketing

Rumble Box (action)

Evo ga novi post, kao što vidite pišem vam sve rjeđe jer mi se je nakupilo projekata u flashu.
prvo bih počeo sa nekim drugim temama osim igrom
Tjekom tjedna dobio sam nekoliko komentara u kojima se uglavnom ismijava moj "posao". Zato bih to porekao. Kao prvo, posao imam i radim kao flash animator za tvrtku ET. Pogledajte na njihovoj stranici:
ETBJ, na stranici ima dosta flasha, te sam sav isprogramirao ili napravio ja. Te sam za sav flash od te stranice dobio plaću (neću se sad hvalisati).
Ima još mnogo mojih projekata ali ću vam sada dati samo najnoviji No reason killing(rađen za jedan co-projekt, nema preloadera, te se stalno ponavlja, i nije dovršen) i Atomic(objavljen na Newgrounds). No dobro da vas više ne davim, idem sa igrom:

Jedna od najboljih freeware igara na internetu!

Cilj: jedan jedini, uništavati ostale likove, te se po njihovim ostacima penjati do vrha kutije. Cilj je vrlo orginalan te je to razlog tolike popularnosti igre u drugim državama pogotovo u SAD-u.
Ocjena: 7/10

Igrivost: Kada uništite neprijatelja on se raspada na osnovne kocke, te se one skupljaju na hrpe po kojima se penjete da izađete. U igri ima mala doza inteligencije kod neprijatelja, no to nije ono što onemogučava igrača na pobjedu, nego dužina, igra je već na četvrtom levelu strašno duga, te nakon samo sekunde nepažnje, pridružujete se na hrpi mrtvih. Efekti poput gravitacije i eksplozija su vrlo realistični i odlično napravljeni.
Ocjena: 7/10

Grafika: za freeware igru, grafika je odlična. Dok su likovi i većina igre poprilično jednostavni, detalji ne zaostaju, na hrpi od djelova mrtvaca se vidi svakak kockica i djelić. Te i dalje može raditi i na najslabijim računalima (ako takva uopče imaju internet). Eksplozije su pomalo smiješne, u njihovom izgledu nema nikakve realnosti nego izgledaju poput onih u stripovima.
Ocjena:7/10

Zvuk: Pozadinska muzika u igri je nekakva sa bubnjevima te nekakav jazz(ne znam) koja je među akcijskim igrama nisam naišao na takvu. Zvukovi (udarci,eksplozije...) su jako realni. Kada pauzirate igru svi zvukovi se polako uspore te je to jako efektno.
Ocjena: 7/10

Završna riječ: Ova igra je dobila mnoge poklonike na internetu. Te dvije nagrade koje mnogo pričaju o kvaliteti igre.
Srednja ocjena: 7/10

Download link:
Rumble Box 11.5 MB
freeware

Dodatak:
Dat ću vam kontrole, neprijatelje, koja muzika se nalazi u igri te jedan video.
Likovi:
Plavi heroj- to ste vi
Rozi čovječuljak- spor, osnovni neprijatelj, spor u napadu
Siva Mrcina- veći i sporiji od rozog čovječuljka, češče napada, te kadkad baca manje neprijatelje na vas
Rozi samoubojica- isti kao rozi čovječuljak, samo što umijesto glave ima bombu, koja se aktivira kad ga se ubije
Bijeli Ninja- brži od ostatka, drži se podalje te skače na vas u Kung-Fu potezu nogom
Zeleni Tarzan- pojavljuju se u skupinama od dva ili tri, okruže igrača te ga napadaju s leđa, kad igrač napada jednog ostali ga pokušaju dohvatiti s leđa

Kontrole:
lijevo,desno,gore,dolje- kretanje
space(razmaknica)-udarac
lijevi alt-prvim pritiskom primate neprijatelja, ako pritisnete još jednom alt samo će baciti neprijatelja kojega držite, a ako pritisnete space dok ga držite vaš će lik zamahnuti neprijateljem i udariti ostale

Glazba:
* Peter W Dunshee - "Experimental Fusion"
* Josh Billeaudeau / +ANoMALY+ - "The New Circus"
* Jeep Barnett & Josh Billeaudeau - "Gumption In A Box"

Video:


Dobra zabava!
btw. hoću puno komentara!

Post je objavljen 19.03.2007. u 20:42 sati.