Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bljestavilo

Marketing

Blood on the red carpet

Cijeli dan lije kao iz kabla… pljušti… unosi se u lice, a zima… a mokro… a ja sam valjda jedina "pametna" osoba koja na takvo vrijeme izađe u ljetnim bijelim tenisicama…
Mene omamilo ono lijepo vrijeme i sunčana jutra…

telka

Šaltam sinoć programe po telki… gledam sve te voditelje, voditeljice i dolazim do zaključka – da bi bio uspješan voditelj u današnje vrijeme moraš znati frfljati, gutati slova, ne znat izgovarat bar jedno slovo poput «r», «l», «s»… i imat užasno iritirajuću boju glasa. I kad prođeš taj test, onda moraš ugraditi (najnormalnije kao da ugrađuješ klima – uređaj) umetke u prsa, u kosu, u obraze, malo stesat nos, istopiti masti bar za vreću sapuna … možda bi bilo poželjno i da se počneš svlačiti dok vodiš emisiju. Pa tako kod svake najave baciš jedan komad odjeće… pa malo napučiš usta i posao voditelja ti ne gine.
Ionako već postoje golišave voditeljice po stranim programima, neke vode blesave tv-igre, a neke vremensku prognozu.
I da… zadnje, i ne manje važno… veliki plus ti je i bod više u CV-u ako naginješ malo na suprotan spol…

telka

Šaltam dalje… «Red Carpet»… nekakav stilist Marko Grubinić, valja se po krznu i izjavljuje kako voli životinje, ali nosi i kupuje bunde. Vadi krznene bunde, šalove, kape, papuče (OMG koliko toga ima) … al da on voli životinje.
Gledam u svoju čupavu zečju njuškicu kako me milo gleda sa druge strane kauča i u meni se stvara ogromna količina neopisivog gađenja prema tom izoperiranom stilistu, malog prćastog nosića i ogromnih čuba.
Zamišljam kako je toliko odvratan da se ne bi isplatilo ni jedan dio njegovog tijela oderat i nosit ga.
Nisam vegetarijanka, (iako sve manje i manje jedem meso u zadnje vrijeme zbog svih tih pošasti, ali morsku hranu naprosto obožavam.) Nisam - jer i životinje isto jedu meso. Jedu meso, ali ne nose krzna jedni od drugih. Nisam još čula da je neki medvjed išao oderati 200 činčila i nositi ih kao bundu. (Upravo je toliko činčila potrebno za 1 bundu.)
Odlazim do kuhinje… u daljini čujem kako je već zgazilo psa Snježane Mehun, a nema dugo da ga je dobila od dotičnog ljubitelja životinja – Marka Grubinića.
Jadno malo stvorenje je imalo tu nesreću da bude modni detalj uz njene cipele.
Vraćam se iz kuhinje… šta je ovo još jedan gay stilista? – a ne, ne… to je voditelj.
A ovo do njega je valjda voditeljica… valjda. Da… je. Mislim da je.
Slijedi najava – modni guru, oooooooo neeeeeeee … ne još jedan gay. Bože šta sam skrivila da me ovako muče u nedjelju navečer!?
Gasim televiziju, ne mogu podnijet sva ta prenemaganja. Sav taj bolesni svijet.
Ljubim svoju čupavu zečju njuškicu i obećajem mu da će imati kraljevski tretman do kraja života…

mali kralj


Post je objavljen 19.03.2007. u 20:32 sati.