Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/messenjah

Marketing

Vrijeme je

Vrijeme je…

Vrijeme je da provjerite svoje unutarnje – Ja. Vrijeme da se susretnete sa samim sobom. Jer, vremena je još tako malo. Kao i uvijek, nalazite se u točci vašeg linearnog vremena iz koje nema povratka, zato zaboravite da ćete probleme rješavati – povlačenjem. U ovoj svemirskoj igri, nema povlačenja.

Otvorite oči.

Pogledajte oko sebe, osjetite…pitajte se, zašto - Ja? Zašto sam baš ja u ovom trenutku, na ovome mjestu, u ovoj situaciji – ovdje. I…tko je taj – Ja? Tko je – Ja, koje neprestano govori unutar vaše glave. A tko je onda – Ja, koje sve te govore sluša? Toliko pitanja, a tako malo vremena. Ključno u trenutcima koji dolaze, bit će vaša svijest o tome – Tko sam Ja?

Otvorite oči, pogledajte.

Zrak koji udišete nije više onaj stari. Zagađivanje i trovanje ljudi iz zraka, iz zemlje, iz vode, iz hrane, iz medija, iz religija, iz politike, iz škola, iz filmova… Ne zaboravite. Najgori zatvor za čovjeka, je onaj, u kojem se rešetke ne vide. Privid slobode. Privid posjedovanja kontrole. Privid – ljubavi.

Odlučite.

Svojim malim odlukama danas, stvorit ćete velike promjene sutra. Jer, mi nismo dobili ovu planetu u nasljedstvo od naših roditelja, dobili smo ju na čuvanje za svoje potomke. Zemlja se pobunila. Ravnoteža je poremećena. Previše se uzima, premalo se daje. Sada će Zemlja početi uzimati. Svi ste svjedoci velikih promjena koje se događaju, tornada, potresi, vulkani, tsunamiji i još puno nepogoda koje se sve učestalije javljaju na Zemlji. Ratovi kulminiraju, ljudska pohlepa potire čitave narode, sije bolest i smrt.

Razmislite.

Zadnjih nekoliko mjeseci u Americi je ustanovljeno da čitavi rojevi pčela, jednostavno nestaju. Pčele. Tko još razmišlja o pčelama? Einstein je jednom rekao: "If the bee disappeared off the surface of the globe, then man would only have four years of life left.". To je ono što se trenutno događa. Vrijeme je za akciju. Vrijeme je buđenje. Vrijeme je – preuzeti kontrolu. Počnite postavljati pitanja, razgovarajte, izmjenjujte informacije. Budite istraživači u svijetu izvan mainstream-a, izvan javnih glasila, postoji čitav splet informacija koje čekaju da vam bude otkrivene, posegnite za – odgovorima.




Jah


Post je objavljen 19.03.2007. u 19:16 sati.