Prvić Luka , 17. ožujka 2007,gifra.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gifra

Marketing

Duhovna obnova Frame – Prvić Luka , 17. ožujka 2007

U sklopu priprema za obnovu obećanja, framaši, i oni koji će to tek postati, prisustvovali su i duhovnoj obnovi na otoku Prviću. Program je osmišljen u duhovno-rekreativnom obliku, i kao takav, pridonio je još boljoj povezanoti među sudionicima. Predavanjem duhovnog asistenta Frame, fra. Vitomira Glavaša, na temu „Molitva u mom životu“ započeli smo naš susret. Nakon pažljivo odslušanog predavanja mladi Framaši razmišljali su o tome, koliko molitva utječe na njihov život i kako oni shvaćaju molitvu.
Na zajedničkom plenumu iznijeli su svoja razmišljnja i došli do zaključka da molitva, kao razgovor s Ocem, ne smije biti samo hrpa riječi koje ništa ne znače. Moliti treba iz srca i uma, i samo kao takva ona je i plodonosna.
Nakon ručka i popodnevnog odmora, animatori su pripremili igru za sve prisutne. Igra je bila i edukativnog karaktera tako da se, i kroz natjecateljski duh nešto i naučilo.
Kao vrhunac naše duhovne obnove bila je sveta misa koju je predvodio biskupijski povjerenik za mlade don Marinko Mlakić uz koncelebraciju fra Vitomira Glavaša.
Ovom prilikom zahvaljujem svima koji su pridonijeli realizaciji ovog susreta, svećenicima, animatorima i domaćinima koji su nas ugostili. Nadam se da će i sljedeći susreti biti plodonosni kao što je bio i ovaj.



Post je objavljen 19.03.2007. u 11:13 sati.