Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/retajskiblog

Marketing

NOVI POST

Eto ovo pišem samo da me pustite na miru i ne pilate više da napišem novi!
Problem je u tome šta ja neznam o čemu bi više pisala. Stvarno uopće nemam inspiracije. Tako da ovim putem molim sve moje vjerne obožavatelje (kao da ih ima al aj) DA MI OSTAVE SVOJE PRJEDLOGE O ČEMU BI MOGLA PISAT jer ja stvarno više neznam!
Da... e jeste li vidili one blogove koji spadaju ka pod "cool blogove"? E pa ja sam švrljala onuda i gledala te blogove i sa sigurnošću mogu utvrditi da su ti blogovi največe sranje koje sam ja vidila! Ozbiljno! Imaju neke ružne pozadine i totalno glup sadržaj! Vidila sam neki koji je posvećen Papi! bwahahahahahahahahahahahahahahaha!!!!!!! Tribaš bi stvarno retaj da bi o tome moga pisat! Stvarno, blogovi su grozni, jako su daleko od cool blogova poput moga hehe. Ma zajebajem se! Ima puno boljih blogova od onih, puno, puno, puno boljih al aj... Ako mi ikad blog dopadne tamo znat ću da je sranje teško pa ću ga istog sekunda izbrisat, mislim i sad je sranje al barem imam lipi dizajn i svira lipa pisma...
Eto tolko od mene... Neda mi se više pisat niti znam o čemu bi pisala.... Aj stojte mi dobro i NE ZABORAVITE U KOMENTARIMA OSTAVIT VAŠE PRJEDLOGE!!!

Post je objavljen 18.03.2007. u 12:26 sati.