Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/miculin

Marketing

štafeta

Malo kasnin, ali nema veze, bolje ikad nego nikad. Furba mi je prida štafetu da napišen par riči o tome kako je nasta moj nadimak i ime bloga.
Zapravo tu uopće nema štorije, dogodilo se bez razloga posebnog.
Vidila san da svi imaju neke lipe nadimke i nikako smislit svoj, a onda i sve ono šta mi je padalo na pamet je već bilo zauzeto. A palo mi je na pamet i Lipota zore jer je zora stvarno lipa i pogotovo je liti obožavan dočekat i gledat na moru, a kako taj nadimak nije već bija zauzet tako mi se lipo namistilo da mi ono šta volin bude nadimak.
A šta se tiče imena moga bloga - tako me zove Mili, ne samo tako, ali ponekad i tako. A meni je to drago zato šta ne znači ništa, nego je to samo neka njegova rič. Ispočetka me pokušacva uvjerit da je to neki ludilo vozač formule 1 (prasac) pa san se ja raspitivala u pape, a pape nikad čua za toga Mićulina.
I to bi otprilike bilo to.
I još, štafetu pridajen Ludachi.

Danas iman jednu izviđačku feštu, u Solinu u restoranu. Jedva čekan mogu van reć. To je ala godišnjica mature pa vidiš i one s kojima se konstantno družiš i one koje nisi dugo vidija jer su već dugo po Zagrebu pa ste izgubili kontakt redoviti. Samo šta nas bude priko 100. Mmmmmmmmm, izviđačka fešta, nema lipše. A vodimo i našu dicu izviđačku, ovu malo veću, ovu u pubertetu jer naš Odred slavi rođendan zapravo. Lipo, jedva čekan.
Pari mi se da je sve šta san napisala malo zbrčkano, ali nije me briga, ide objava.
Živili!

Post je objavljen 17.03.2007. u 11:52 sati.