Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/8hladnopivo

Marketing

Knjiga žalbe

Ponoćna prodaja uspješna! Kako navode na tportalu doslovne se tražio album više. To je još jedan dokaz da je Hladno pivo trenutno najveći i najpopularniji rock/punk bend u Hrvatskoj. Za Hrvatske prilike, otvorit dućan za prodaju CDa neke rock/punk grupe ka šta je Hladno pivo u ponoć, i biti dočekani s oduševljenjem i masom ljudi, je veliki uspjeh ako znamo da Hrvatska pati od loše folk glazbe. Jedva čekan imat u rukama Knjigu žalbe pa ću van napisati recenziju...:)

Također san čuo u jednoj emisiji koja će biti emitirana na HRTu, da će zabraniti prodaju tog albuma Hladnog piva...to svakako pravi pivopivci trebaju gledati...:)

Na njihivoj službenoj stranici možete pogledati "demo" verzije pisama, tj. samo refrene...koliko san moga tmao čuti njihova glazba se promijenila, evoluirala u nešto predivno...nije više kao prije, čisti punk tri rifa i ajmo...vidi se da su odrasli u prekrasnu biljku punu plodova koje treba ubrati...a nadan se da nisu još na vrhuncu, i da će i dalje cvjetati u još ljepše cvijetove...njihova glazba je sada bliža većem broju ljudi, iako su u nekim pismama ostali vjerni starim fanovima, željeli su privući i nove...i uspjeli su...

7500 primjeraka će biti sigurno poslani i još na stotine ilegalnin puten kopirano...hehe...:)

kupite album, i uživajte...fur immer pivo...


VELIKI UPLOAD::: nove pisme hladnog piva vrte se na mom računalu dobrih pola sata...thumbupPost je objavljen 17.03.2007. u 08:41 sati.