Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zenstvenost

Marketing

Četverostruka svadba Jessice Albe


Ona nikad nije slobodna, štoviše, ove godine planira četiri vjenčanja. Hodanje prema oltaru njena je svakodnevica, kao i mlaćenje negativaca. Tko će oženiti najseksi žensku?

Image Hosted by ImageShack.us

Jessica Alba vraća se ove godine kao mladenka u čak četiri filma. U televizijskom životu usamljena ratnica, postala je predmetom interesa mnogih kad se preselila na filmsko platno.

"Odlično mi ide cijela ta stvar s vjenčanjima. Izgleda da ću se puno udavati ove godine. Najbolja svadba mi je bila u Fantastic Four 2. Bili smo na vrhu zgrade i iako smo se smrzavali, to je najbliže mojem vjenčanju iz snova."

Osim te svadbe, bit će žena Haydena Christensena u Awake, te 'odbjegla nevjesta' u Good Luck Chuck, dok u Billu vara Aarona Eckharta.

Image Hosted by ImageShack.us

Lijepa Jessica već je jednom bila na pragu bračnog života kada se zaručila za svojeg partnera iz Anđela tame Michalea Weatherlyja, no s filmskom karijerom u usponu, svadbena zvona ipak nisu odjeknula.

25-godišnja Alba trenutno izlazi s filmskim producentom Cashom Warrenom, u kojeg se zaljubila na snimanju Fanastične četvorke, i priznaje da jedva čeka dan kad će postati mama:

"Prava sam curica kad su djeca u pitanju. Odmalena sam okružena djecom i mijenjala sam pelene od svoje šeste godine, tako da ih definitivno želim nekoliko."

Jessica Alba se ne skida

Glumica koja je često u vrhu popisa najpoželjnijih žena na svijetu zarekla se da se nikad neće skinuti na velikom, a ni na malom ekranu. Pa makar to značilo da je loša glumica.

Seksi glumica rekla je da se nikad neće na filmu pojaviti gola, bez obzira koliko to uloga zahtijevala. Ne želi čuti nagovaranja i riskirat će da je zbog neskidanja proglase lošom glumicom.

"Ja se ne skidam. Prenervozna sam da bih se skinula na setu ili pred publikom pokazala gola", rekla je Jessica.

Image Hosted by ImageShack.us

Obožavatelji, koji bi je rado vidjeli k'o od majke rođenu, negoduju i poručuju da baš i nije velika karakterna glumica, a ako se neće htjeti skinuti ona, hoće neka druga mlađahna ljepotica-glumica.



Post je objavljen 16.03.2007. u 15:57 sati.