Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svakodnevnoblogiranje

Marketing

Bolje ne može

Jučer mi je stigao papir da mi je došla pošiljka. Kontala sam si da nemam pojma šta bi to moglo biti, ali vidjela sam da mi je danas zadnji dan da to podignem pa reko hajd, otići ću poslije posla.
U školi susreli me sami osmjesi i pozitivne kritike na svaki pano koji su mi klinci napravili. U 2. e razredu zadam ja njima da pišu komediju, odnosno jedan prizor u grupi i da onda to i odglume. Sjednem i nadam se da će barem jedna grupa napraviti to kako treba. Došao skoro i kraj sata, a ono sve grupe napravile i to toliko dobro da sam se i nasmijala i da nisu svi stigli odglumiti, morali smo odgoditi za sutra.
Poslije posla odem s mamom na kavu, poslije kave odemo do trgovine i mama mi kupi predobru torbu. Hvala mama!
Dođem kući po auto, a tata mi kaže da stigao ionizator zraka, protiv moje alergije, i evo ga sad ionizira kao lud, zrak je svjež da svježiji ne može biti. Hvala tata!
Vani sunce neprestano sija, vrijeme bezprijekorno.
Vratim se kući, krenem po pošiljku, ali prije odem do frenda na kavu. Tamo mu je bila mala nećakinja koja je preslatka. Popila s njim kavu i zabavila se s Leom. Pokupi me dragi da odemo po pošiljku.
Pokupim ja tako tu pošilkju i skontam da su mi poslali nagradu iz nes caffea, a baš sam jučer sestri pričala da mi pizde nisu poslali nagradu koju sam osvojila još u dvanaestom mjesecu.
Ma znala sam, znala sam da će biti savršen dan onog trena kad sam vidjela dva mješanca (psa) u rano jutro kako se seksaju pod mojim prozorom.
Ako vidite taj znak, a dan vam bude savršen kao moj javite da potvrdim svoju teoriju.


Post je objavljen 16.03.2007. u 12:03 sati.