Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/justawoman

Marketing

"Ma, tko u ovoj kući nosi hlače...?

U petak sam bila na večerici s kolegama iz "branše". Dragi je ostao doma jer je to bilo isključivo druženje među nama kolegama, koji imamo običaj jednom u dva, tri mjeseca, družiti se međusobno uz večericu i sve što uz večericu ide. A čitaj dalje što uz večericu ide: obilje vina, pa obilje i drugog alkohola, pa glazba, pa pjesma, pa ples, pa nastavak večeri u klubu, pa još i tamo obilje alkohola, a sve to uz, što je i najvažnije - dobro raspoloženo društvo. Kad se sve to skupa pomnoži i zbroji, dobije se – glava iznad WC školjke na kraju večeri.

Kad sam se pojavila doma u 4 ipo ujutro, a dragi me budan čekao, bila sam k'o školarka koja je došla doma nakon dopuštenog vremena, i, možete li vi to zamisliti, on je meni "očitao bukvicu"!!!? On!? Meni!? Nakon 4 godine veze i više od dvije godine zajedničkog života. Iskreno, meni je to bilo smiješno! Ni u svojim mlađim (ah!) danima dok sam bančila i izlazila nikad mi nitko nije zbog toga prigovarao, niti me kudio. Doduše, nakon toliko godina izlazaka, malo sam se toga zasitila, iako mi još uvijek, ali samo ponekad, dođe da izađem, onako, u ime dobrih starih vremena. I onda, u petak u 4 ipo ujutro, dok mi je krvotokom još kolao alkohol, a u ušima tutnjila lokomotiva, suočim se sa straaašnom spoznajom, po prvi put u svom životu, kako to zvuči i što to uopće znači – kad ti netko čita bukvicu… I bilo mi je smiješno! Što ću, pa bilo je… :))) Kako neće biti smiješno da meni, jednoj ženi s 30 i još nešto sitno godina, koja iza sebe ima pun k…. staža u izlascima i koja nikad nije pravila probleme vani, nikad se nisam potukla ni sa kim, niti sam razbijala čaše po klubovima, niti sam ikoga vrijeđala, niti sam pucala iz pištolja, niti sam radi ičega morala prespavati u policijskoj stanici (barem koliko se sjećam) – ono, kažem vam, prava dama, uzorna i pristojna – i onda jednoj takvoj ženi dođe Mr. Njurgo i pokušava fino objasniti da ženi nije mjesto vani do 4 sata ujutro, da je do 3, pak, dopušteno, ali već iza 3 znači da sam se dobro zabavljala, a nije dobro kad se dobro zabavljam bez njega, jer to znači… i ne sjećam se daljnjeg govora, jer sam se u tom dijelu već grohotom počela smijati. Smijala sam se jer sam znala da je ta govorancija rezultat njegove ljubomore što i on nije te večeri bio vani, iako je htio, tako da nisam reagirala.

Inače, jako mi je macho taj stav "ko-je-vidio-da-se-žena-vani-zabavlja-bez-svog-muškarca" i slaba sam skrooooz na takve tipove... a-ha...bang

Kad smo se već dotakli te teme, evo jedno pitanje- tko je "gazda" u vašoj kući… ?




Post je objavljen 13.03.2007. u 10:24 sati.