Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ramboa

Marketing

Priopćenje za javnost

Republika Hrvatska
Karlovačka Županija
Naš Grad
Klasa: 1975 / 75 - Električarska gimnazija, smjer specijalni
U Razredu Broj: 24 (a sad sam dogural do broj 3)
Ogulin,dne (opet ovo dne?) 12.03.2007.


Poštovani građani!!!

Sinoć kad sam došal doma sa rekreacije, zatekal sam maleg Joška pri meni, kaj ide u šesti ce, a inače je on mali od Brane-bumbara. Bil je sa onim kompjuterom kaj se da preklopit i nosat kamo god ćeš. Onda mi je on rekal da se o nami iz Poglavarstva piše po nekakvi blokovi, i da to more ki god će, i da tamo ima svega. Ja sam ga pital poč su ti blokovi, a on mi je rekal: "Džabe". A kad sam ga ja pital bil ja mogal sebi dopeljat kamijon il dva, jer bi si til sazidat prašćak u produžetku vrta, onda je on meni rekal da to nisu blokovi za zidat, nego da je to kao nekakav dnevnik kaj ljudi pišedu i da se tamo kritizira sve kaj mi delamo u Poglavarstvu. Onda mi je to i pokazal. Ja sam se samo zabezeknul od čuda kad sam vidil kaj tamo sve piše. Odma sam izvjestil g.Gradonačelnika i g.Zastupnika, a oni su mi rekli da sastavim Prikopčenje za javnost i da to odma objavim kod Koze i na radiju da to moredu vidit svi, pa čak i oni koji si nemoru kupit internet u pošti. (Ja doma imam dva, pa ako komu treba ja bi jedan internet rado prodal).
Stoga ja po naredbi odozgor izdajem ovo Prikopčenje za javnost te zamoljavam sve građane da ne nasjedaju na to kaj se piše po ti bloki, jer to niš ni istina.
U današnjem demokratskem društvu, kadi svaki more reć kaj god će, nas se stalno napada sa nekakvi laži, a mi tuj nemoremo niš napravit kako bi timi začepili usta jer oni uvik najdu te internete, pa onda pišu i to tako da ih moredu čitat i u Americi i u Papui Novoj Gvineji. Premda smo mi iz Poglavarstva pokupovali sve internete kaj se moredu nać pri nami, oni uvik najdu još jedan i počnu pisat o nami, i o temu kako mi sve delamo naopako. A sad ja vas pitam, kaj će g.Bush mislit o nami kad to bude čital? I kaj će o nami reć naša dijaspora u toj Papui? I jesmo li mi zaslužili da se takva slika o nami šalje u svit? Pa naravski da nismo. Ali oni koji to delaju, samo podkopavaju našu demokratski izabranu vlast, koju smo mi na izbori dobili bez jebemti, i koju ćemo, kako je rekal naš g.Zastupnik, uvik dobit jer znamo kako se to dela.
Dragi naši građani, kaj uvik glasate za nas, mi smo spremni i povećat oni sto kun ako treba (znate kaj divanim) i zato nemojte virovat svemu temu kaj se piše po ti bloki. To vam je sve kaj na filmu, kad onaj kauboj ubije oneg indijanca, on njega ni zastvarno ubil, nego se samo pretvaral, i onaj indijanac će ponovo glumit u novem filmu, (tako barem veli naš g.Zastupnik, iako ja nisam nikad vidil isteg indijanca u dva filma, jer su meni svi oni isti), e tako vam i mi glumimo, ustvari oću reć, nemojte virovat kauboji ni indijanci na filmu, nemojte virovat ni nami, tj. onemu kaj se piše o nami, pardon.
Tulko laži, tulko muljanja, tulko obmani, tulko...tulko...tulko svega, ja već dugo nis vidil na jednemu mistu, tako da se ja sad pitam da to ni neki od nas. Možda neki iz Poglavarstva ruje i odaje sve tajne kaj mi delamo i kaj divanimo kad se zaključamo kod g.Zastupnika u kancelariji. Al g.Zastupnik veli da neserem puno jer to nemore bit niki od nas, nego je neki sa strane. A ja si posle mislim kako to neki sa strane more sve znat, i odkud njemu te informacije, al još nisam niš smislil.
Ali dragi naši glasači, ja vas još jedanput pozivam da ne nasjedate na te laži, obmane i provokacije od tih "blokeri", kako mali Joško veli da se zovu, (iako ja u imeniku nis našal nikega ki se tako zove, al vrag će ga znat), i da im oprostite jer oni ni neznadu kaj činu. Vi znate da smo mi uvik bili dobri prema vami i uvik bi oprostili svakomu od vas, pa tako i sad opraštamo i timi kaj to pišedu, ali uz upzorenje da je nami pukal film i ako se to ponovi biće svega. Jer oni nisu ni svjesni kulku štetu čine našemu gradu, a zatim i vami, a bogami i nami. Evo naprimjer ja sad moram zvat opet nekoga iz pošte da me prikopča, iako sam se ja sam prikopčal preko pancera još prije dvajstpet godin, al sad moram to ponovo, i to preko tega interneta, al ja to neznam sam, i naravski ovaj put to moram platit. Jer, jebiga kako ću poslat ovo prikopčenje, ako me ne prikopčaju.

Puno poštovanja od vašega Tome R.

Bog.


Post je objavljen 12.03.2007. u 17:06 sati.