Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cleverblonde

Marketing

¨PLAVUŠE¨(obavezno pročitajte)

thumbupthumbupthumbupPlAvUšA?!?thumbupthumbupthumbup
Zasto plavuša puže po trgovini? -Traži niske cijene!!" Za ovakav bi vic u susjednoj nam BiH dobili kaznu od 50 KM (konvertibilnih maraka, op.a.), a to je veeeelik dio plaće tamo..pa ti sad imaj m***, pa pričaj viceve o plavušama.. No, koliko su ustvari vicevi o plavušama utemeljeni? Nismo (da, niSMO) valjda stvarno tako glupe da smo zaista predmet zabave milijuna ljudi..
Priznajem nekad slabo kužim neke stvari, malo mi više vremena treba da "pokopčam" šta mi se priča.
Što definitivno ne znači da sam "malo manje pametna"- kako bi rekla nasa bivša profesorica..jer "postoje samo pametni i malo manje pametni".Je li itko ikada dokazao da plavuše imaju manji broj moždanih stanica ili bilo čega drugog? Naravno da ne..

Čak i jedna pametna plavuša poput mene :) zna imati svojih gafova..a da ne pričam o svojim prijateljicama crnkama koje ih imaju još i više..Evo samo jedan primjer..cura (crnka) ode u trgovinu po Simpa bon od 50kn i onda na blagajni pita zenu: "Koliko vam kosta simpa bon od 50 kn??" :) bangŠto reći?I koji je sad razlog tome da ima mali milijun viceva o plavušama, a o crnkama (i ostalima) eventualno desetak..? NO COMMENT!

Dalje..upravo zbog ovog je u Njemačkoj bila velika frka..bunili su se da ovaj plakat prikazuje da plavuše misle samo na lovu..a tip predstavlja kao nekog gastarbajtera, ali to je već neka druga tema.. Bit je u tome da ispada da plavuše letaju za tipovima s parama.. (a da ne spominjem jednu hrvatsku "pjevačicu i voditeljicu" koja se nedavno udala za tipa punog love "iz ljubavi" .. A tek toliko da se zna da je crnka..)Sada će ispasti da ja mislim da su crnke glupe, da lete za parama ili tako nešto.. Daleko od toga.

Samo kažem da sve to ovisi o nečijem karakteru.. Ali u svakom slučaju će netko prije komentirati plavu Annu Nicole Smith koja se udala za djeda od 99,5 godina iz "ljubavi" i jedva dočekala da on umre, tako što ga je ubijala seksom, nego crnku iz gore navedenog slučaja koja se isto tako udala iz "ljubavi"..headbangI koji je sada zaključak? Što se mene tiče - vicevi o plavušama su apsolutno neutemeljeni (vjerojatno zato jer sam i ja plavuša..),ali je totalni apsurd zabranjivati viceve o plavušama, jer, čemu bi se onda smijali???

Naravno da ćete prije primjetiti glupu plavušu u društvu sa pametnim crnkama, ali isto tako ćete primjetiti i glupu crnku sa pametnim plavušama.. :) (iako to nećete komentirati, jer je ona jadna samo glupa sama po sebi, jer ju majka priroda ne voli i bla, bla.. a ne zato što je plava..).Evo ovo je moj neki stav o nama (plavušama)!!!mah
Image Hosted by ImageShack.us



Post je objavljen 12.03.2007. u 13:01 sati.