Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/90danapakla

Marketing

Dan 34. - proteinski dan

Danas smo imali poljske radove. Naime, prateta moje drage ima vikendicu u čijem vrtu su neke voćke koje treba obrezati. S obzirom na našu stručnost u obrezivanju voćki, unajmila je jednog čovjeka da to učini. Ali smo i draga i ja morali ići. Naravno da nas je na kraju bilo sedam i da je za ručak logično pao roštilj naughty
Meso je bilo fino, i sve 5, ali uvjek ima neki ali.
Što se inače jede uz roštilj? Krumpir? Salata? Kruh? Mi smo imali kruh i salatu. Na žalost, jelo je takvo da ga ja ne mogu jest bez kruha, tako da sam pojeo čak dva komada (što je jedan više od dozvoljenog) uz neku nemalu količinu mesa. I još mi nije bilo tak fino kao nekad. Izgleda da mi se probava odvikla takve hrane.
Još je gore bilo za večeru. Ostala nam dva komada mesa - za svakog po jedan. I onda ti to jedi bez ništa. Malo paradajza, malo paprike i komad mesa. Uopće ne zasiti. I još sjedne na želudac. Da nije Tuzlanskog kiseljaka i Cocacole0, bilo bi mi zlo.

Ocjena: 3 Počinjem se bojati da nakon dijete više neću moći jesti roštilj eek

Savjet dana:
Izbjegavajte roštilj! Znam da je to jedno od najnemasnijih priprema mesa, ali isto tako izgleda da se probava mijenja kako dijeta odmiče. Umjesto mesa na roštilj nabacite tikvice i patlidžane, ali ih nemojte nauljiti da se sve cijedi. Fino je, ako se pazi kako se rade. Mogu ispasti i bezukusne, tako da ako mislite to pokušati pripremiti, imajte neko drugo jelo u pričuvi :)

Post je objavljen 12.03.2007. u 11:39 sati.