Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/indifferent

Marketing

The Artist

kod mene ništa nova, fala na pitanju. još uvijek sam ljen, gadan i napaljen. dani su mi zanimljivi samo iz moje perspektive pa nechu ni pocet s nekim blogerskim preseravanjima tipa 'jucer sam jela zgance s mljekom i to me tolko razgalilo da sam napisala pjesmu o mjesecu, kravi i psu s oklagijom'. đuka imao rođendan, pa smo se napili. sale dobio povišicu, pa smo se napili. bilo dosadno, pa smo se napili...
boli me prst u 3pickematerine, odrezacu ga majkemi! al posto znam da to nikoga ne zanima...fak, ni mene cak ne zanima:) eo jos jedan literarni proljev:

Pikaso

Bar je bio gotovo prazan. Mujo i Nediljko sjedili su za šankom i tukli po rakiji. Na drugom kraju šanka jedan lokalni cuger je već 2 sata grlio praznu bocu pive, u jednom kutu zaljubljeni par je izvodio svoj privatni porno show za sve pristune, u drugom kutu je sjedila grupica pijanih studenata i studentica, koji su se ovamo zavukli zbog jeftine cuge. U trećem kutu nije bilo nikoga jer je tamo bio wc i smrdilo je poput unutrašnjosti tapirovih crijeva tokom godišnjeg doba poznatog kao 'zatvor stolice'…nije da ja osobno baš znam kako je to, ali pričali su mi, hm, da…
Bezvoljni konobar natoči im još jednu rundu te se okrene nadasve nezanimljivom lokalnom petoligaškom derbiju između Metalca iz Zenice i Rudara iz Rudnika. Rudari su uglavnom krampovima tukli protivnike po glavi, dok su Metalci uspijeli u jednoj dobroj kontri zavariti golmana Rudara za prečku. Broj mrtvih je stagnirao na slabašnih 5 jos od prvog poluvremena, nadasve dosadna utakmica.
-'Bolan Mujo, kako da se ja parim i spasim svoju vrstu?'- upita Nediljko, Carski Svemirski Puž. Mujo posegne za čašom, ali zabunom umjesto rakije eksira uzorak urina već prije spomenutog lokalnog alkosa.
-'E pazi Nediljko, zavođenje žene, iliti barenje pićoka kako mi Bosanci to nazivamo, ti je umjetnost'-važno će Mujo, poprativši to s 15ak minuta gromoglasne tišine.
-'Pa okej, očeš da mi odaš tajnu te umjetnosti?'-upita Nediljko glasom koji bi mnogi naivni (i trijezni) zamjenili za radoznalost.
-'A šta ja znam bolan, pa nisam ja Pikaso!'

Post je objavljen 11.03.2007. u 17:52 sati.