Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/trancebitch28

Marketing

Razocaranje

Image Hosted by ImageShack.us

Ponekad me razljute, ali me prodje. Ponekad me povrijede, ali rana zacjeli. Ponekad me sruse, ali se dignem. Ponekad me razocaraju i to ostaje uvijek tu, u meni i unistava me izunutra. Toliko su me puta razocarali da imam samo jednu veliku prazninu koja je vec sita boli.

Izgubila sam vjeru u bilo sta. Vise mi obecanja nista ne znace. Rijeci su puste. Sve je bezvrijedno jer mi nista ne znaci. Ne zelim se ponovno nadati da ce biti bolje jer nece. Tako me bar manje pogadja sve sto odlazi u vjetar, sto pusta trag u meni i rusi i onaj mali tracak nade koji jos plamti u meni.

Dosta mi je toga! Dosta vise tih pustih rijeci i laznih obecanja! Dosta mi je toga da pocnem vjerovati u nekoga, a on me bas onda razocara i okrene mi ledja. Meni takva sranja ne trebaju, ali uvijek nadju put do mene. Necu opet prolijevati suze. Lakse mi je ovako ici iz dana u dan, nevjerujuci nicemu, nikome..

Image Hosted by ImageShack.us

P.S. ja se ispricavam sto ovako dugo nisam napisala post i sto nisam stigla komentirati vase. Pokusat cu nadoknaditi propusteno.


Post je objavljen 10.03.2007. u 20:13 sati.