Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/playingtheangel

Marketing

Moš ti virovat...

Ok evo me pisem novi post tu u Centru za mlade...mislim i bas me sad uhvatio lack of inspirejšn...a sjebala sam se malo na ovoj novinarskoj...
Ok...sta ima novo?
Bila sam s nekim tipom dva puta i mogla sam bit s njim ali necu, pa bum onda opet kukala kak me nitko nece. Dru mi je otputovala u Ireland (WE LOVE IRSKAAAAAAAAAA) i vraca se u utorak....fali mi ta mala. Nadam se da ce nes spetljat s onim malim.
Sljedeci tjedan, u suotu idem u 29. govorničku školu u Karlobag..jeee...jupi..ide tko? Ak idete javite mi se.
NASTAVAK : Evo sad sam bila na Forumu pokupit vijest za novinarsku. Forum je potpuno prazan, ali sam vidjela dobrog frajera koji je slikao gradsku vječnicu. Koji će mu, to ne znam. Ali je sladak. Penzići su me gledali dok sam ja pisaa gluposti na moj komadić papira. Moje buduće vijesti. Totalno mi je fora u u novinarskoj, razvijam se ko budući novinar, kao osoba cije cete vijesti čitati svaki dan...da vijesti mi idu...ma ja sam fensi šmensi curka.
Jučer sam sa Sunčicom provela cijeli dan. Prvo u školi, pa smo se našle u 4, prešle Verudelu uzduž i poprijeko, provalile u onaj vrag s bazenima, čitale Cosmo u vlakiću za djecu i vidjele smo ekavce kak se voze na rolama. Kasnije smo srele njene starce kod akvadukta pa smo otišle do nje po spotiće (inaće nas dvije obozavamo spotiće, dva dvd-a na kojima su spotovi 60, 70 i 80 tih)
i onda kod mene doma gdje smo gledale spotove, jele pizzu, spekle kokice i gledala sladunjavi teen filmić Sleepover...Wonderful. To je jedna od ONIH naših večeri kad se debljamo. We love debljanje!
To je about it....mislim da cu počet raditi na emisiji Club TVN...da bar...bio bi san snova. A na ljeto na nekom web portalu (bum vam ostavila linkić)
Idem pisati vijesti.
Pozdrav svima posebno Mayi koja pati zbog mog ne pisanja, i Valnei i Uni koje mi fuuuul fale.BOKIČČČČČČ
Ančeko

Post je objavljen 10.03.2007. u 09:16 sati.