Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blackcat15007

Marketing

Mislila sam da sam izgubila a zapravo sam dobila prijatelja

Sjećate se prošlog posta i priče o Frendu. Tada sam zaista mislila da ću izgubiti prijatelja koji mi znači jako puno u životu. No kako su prolazili dani sve se počelo činiti kao da to nije uopće tako i kao da to uopće ne treba tako biti.
Evo,danas sam poslije škole otišla s Frendom, dva frenda i dvije frendice u grad. Bio je to jedan dogovor na brzinu iako smo svi imali druge planove. No otišli smo zajedno u grad. Onako iz čiste dosade šetali smo gradom, obilazili robne kuće i jednostavno se zezali. Bilo nam je super iako nikad ne bi rekla da bi to mogli izvesti. Proveli smo sat i pol u tako dobrom društvu da bi to mogli(trebali) ponoviti. Stvarno nam je bilo super i stvarno smo se dobro ismijali!
Nego da se vratim k naslovu. Mislila sam da sam izgubila a zapravo sam dobila prijatelja. Sve je istina jer je to i bilo tako a sada mi je tako drago da ponovno imam prijatelja kojeg sam mogla izgubiti. Sretna sam što s njim nisam izgubila i dio svog života i jedno lijepo , lijepo sjećanje na dane kad smo si bili jako, jako dobri iako ćemo si to i ostati.
Toliko za sada od mene!
Pozz

.cat.


Post je objavljen 09.03.2007. u 20:51 sati.