Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/majabaka

Marketing

FALITE ME USTA MOJA IL ĆU VAS PODERAT

meter i ja sklopili ugovor zamalo- malo morgen
Dobijem ja u kasliću nekidan ugovor s gospodinom dr. Meterom i lijepo se on tim ugovorom obavezuje da će za mene riješiti probleme cijene grijanja.Kaže može se na tome uštediti.Pa evo meni već nekoliko godina 4 od 7 radijatora u stanu ne radi.I nitko nije nadležan da ih popravi.Toplina prebacuje na održavanje, ovi na toplinu i ljudi zapravo već štede.Ako još za 30% uštedim Bogami ima da se smrznem načisto.No o tome Meter sigurno ništa ne zna, inače on bi obečao i da će sve radijatore popraviti, ako ne i zamjeniti novima.I to naravno sve o gradskom trošku.Kao da se gradski buđet puni od nekih tuđih novaca ili iz nekih guznih đepova pa se ne može pretakati iz šupljeg u prazno. No svejedno ja se poveselila da se i meni ugovor u moju korist nudi, a tek onda skužila da je to uvjetni ugovor.I to s dva uvjeta-1 .Ako glasam za njega i 2. ako baš zbog mog glasa pobjedi.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Bože moj kao da smo od juće u Brodu, a meter zamislite još od prekjuće. I on nije došao iz tada kamene siromašne hercegovine zbog posla, kao ostali iz njegovog sela Prološca koji su se u tada raskošnoj bogatoj slavoniji i Brodu naselili, nego je već tada imao folksvagen.Vjerojatno i bjele čarape u bijelim doktorskim klompama. A sječam se pred 15 godina na jednom skupu u Zagrebu nam je pričao kako je u Brod prvi puta došao vlakom i čim je vlak na stanici stao MAM SE METER U BROD ZALJUBIO.I tako ima dvije ljubavi.Jednu prema ženi i porodici, a drugu prema svom rođenom Brodu.Nije on taj koji voli lovu, a Bogami ni moć. On voli Brod i Brođane, a kako je brod neki mnogo bolestan grad naravno da nam trebaju doktori za gradonačelnike.Šta će oni dangubiti na bolničkim odjelima koji su uglavnom sređeni ( zahvaljujući pokojnom Grgi), kad moraju sređivati grad , gradske korzoe i utvrde da lijepo zdrav narod šeta po uglancanim mramorima. Ne trebaju nama radna mjesta nego lijepa šetališta, a mi onda kao dioničari ĐĐ SAMO UBIREMO LOVU I ŠETAMO. Milina.

Odem ja dva tri puta godišnje nekad i češće do Korzoa.I vidim ja ,evidentno najljepše korzo i šetalište u Hrvatskoj, ali nešto mu fali. Magnolija pred zgradom bivše gimnazije i dalje je fala bogu tamo, ima i kafića,I TEK ONDA SKUŽIM, zamislite NEMA ŠETAĆA.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
E moj Meteru doktore, nepamtiš ti naše korzo iz našeg doba. Neka je ono bilo i blatnjavo ponekada , ali nikada nije bilo prazno. Sva mladost Broda po njemu je svakodnevno šetala , svako popodne i svako veće. Špica nije bila tako puna kao brodsko korzo. Tamo smo se upoznavali, zaljubljivali, tamo smo djecu šetali da ih pokažemo prijateljima, tamo smo sve novosti saznavali.Nisu nam trebale novine da znamo šta u Brodu ima novoga.Čim je netko novi došao cijelo Korzo ga je uočilo. Tako i metera. Čim smo ga vidjeli odma smo ga spazili, a bogami malo poslije i izabrali. I šta će nama sad tamo neki Duspara iz tamo nekog preko-savskog Bosanskog Broda,tek kilometar i po udaljenog od našeg korza a djeli nas i Sava i granica i Carina, kad mi imamo NAŠEG JOZU , kojem nije bilo teško doći iz
iz Prološca da nam korzo uredi a i tvrđavu, pa i dionice đđ da namakne, a bogami evo i grijanje da nam sredi. Ako slučajno niste dobili ugovor slobodno si kopirajte ovaj i pod hitno umnožite iziđite na izbore i Glasujte narode , pa će on i Sočko, ( Čujem opet su se kanda pomirili) a možda i šuger, kao od 1991 g. da opet lijepo izgrađuju Brod.

Photobucket - Video and Image Hosting

Jozo Meter, nositelj liste HB-a

NADAMO SE POVJERENJU BIRAČA

- Lista je dobro izbalansirana i što se tiče stručnih profila i mladosti, spola. Naravno da očekujemo dobar uspjeh, očekujemo da će građani prepoznati ljude koji su od 2001. do 2005. godine ostavili duboki trag na izgledu grada Slavonskoga Broda, od Korza do prekrasnih objekata u Tvrđavi i praktično infrastrukture po cijelom gradu. Nadam se da će nas prepoznati i kao ljude koji su u red doveli gradska komunalna poduzeća koja su bila u dugovima i po 100 do 200 milijuna kuna. Imamo osnovu nadati se da ćemo dobiti povjerenje birača da nastavimo raditi tamo gdje smo stali 2005. godine. Nadam se da ćemo na ovim prijevremenim izborima dobiti priznanje za ono što smo napravili

no ipak prije pogledajte i ostale ponude pa NEKA BIRAĆI ODLUČE


href="http://photobucket.com" target="_blank">Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

07.03.2007. u 09:27 | 1 Komentara | Print | # | ^
Zivot


Post je objavljen 09.03.2007. u 21:02 sati.