Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ninuska18

Marketing

Komedija,škare i 3 čovjeka

Da...:) Dakle.,,.,draga Aibreann me pitala kakav je bio film, pa eto njoj i svima ostalima koji su zainteresirani za taj film ću opisati doživljaje:)
Dakle,gledali smo film "NOć u muzeju"..komedijica živa:) Zapazene uloge ostvarili su Ben Stiller i Robin Williams. :) Za cudo, nisam cak ni suzu pustila na taj film sto mi je obicaj:)Traje malo manje od 2 sata ali to se niti ne osjeti. Prica o covjeku koji nema bas uspjeha u poslovnom zivotu i zarko zeli da njegov sin bude ponosan na njega, da mu bude uzor, no to mu ne uspijeva nikako. Sve dok igrom slucaja nije dobio posao nocnog cuvara u tom muzeju koji je skoro odbio. Uglavnom, da ne prepricavam (nekako mi ne ide prepricavanje,ne znam zasto:) )zanimljiv filmic nadasve, i Alexu se svidio,smijali smo se.....u kinu je osimnas dvoje bilo jos negdje 6-ero ljudi i to je to...hehe...:)
Zasto sam spomenula skare u naslovu? Uzela ja u kino Bake rollse ali posto su jako suskavi uzela sam i skare i to one ogromne sivacke i njima sam se posluzila u otvaranju vrecice:) Alex me prvo blijedo gledao, ali kasnije kad mu se prijelo bake rollsa pitao me i skare:DD I eto, tako smo se snasli da ona 3 covjeka ne ometamo suskanjem:) Et...:) Probali one stolice ljubavne,fora su onako..iakonis posebno:) ali prakticirat cemo ih (htio on to ili ne) :) haha:)
Danas idem/O doma..na Krk...pa ce malo on bit kod mene..ta 2 dana...i onda natrag doma..a ja na faxopet..u Ri...ah..:) Brzo bum ja opet dosla...kad me primi hehe...:) necu se sama pozivat:) See ya
:)


Post je objavljen 09.03.2007. u 11:54 sati.