Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/imotskakrajina

Marketing

Nepoznati učenik digao Imotski na noge

Nepoznati srednjoškolac na noge je podigao cijeli Imotski. Ravnatelje dviju imotskih škola optužuje za sukob interesa, te pljačku samih učenika. Srednjoškolac tvrdi da ravnatelji učenicima naplaćuju svjedodžbe, učeničke iskaznice, mimo svih pravila, te da maturantima uvjetuju gdje da provedu maturalnu večer.
Vijest Radio Imotskog
Što kaže učenik

Već sam pisala o liku i djelu Mate Kutlese ravnatelja imotske gimnazije. Čini se da su Kutleša i Drlje od svojih škola odlučili napraviti privatne škole u kojima oni mogu šta hoće. Imotski Rambo, Mate Kutlesa samo što nije ime gimnazije iz Mate Ujević promjenio u gimnazija Mate Kutleše. Evo što o njemu i odabiru sale za maturalni ples kaže jedan od njegovih učenika.



Evo došlo je vrijeme da maturanti izaberu mjesto i vrijeme održavanja svog maturalnog plesa. Sve je dobro počelo ali neće završiti. Počelo je sa sazivanjem Maturalnog odbora (kojeg čine po dva maturanta iz svakog razreda). Na prvom sastanku dogovoren je datum 25.5.2007. Također je dogovoreno da će ravnatelj prof.Mate Kutleša pribaviti ponude od lokalnih hotela i restorana. Na drugom sastanku ravnatelj je došao i reko da je pristigla samo jedna ponuda. Pogađate i sami od koga "HOTEL VENEZIA" vl. Ante Đuzel. Maturalni odbor je odmah odbacio tu ponudu i rekao da neće na temelju jedne ponude izabrati. Sutradan ravnatelj opet saziva sastanak i stvara još dvije ponude. "HOTEL ZDILAR" i "SVADBENI SALON TOPIĆ". Na sastanku je odmah odbijena ponuda Topića jer nije zadovoljavala maturante. Za ostale dvije ponude provedena je anketa u sva 4 razreda gimnazije. Ponuda "HOTEL ZDILAR" je dobila najviše glasova. ta ponuda je sadržavala Foto usluge Toni i svirače Matko&Brane. Svi maturanti su prihvatili tu ponudu. Cijena te ponude iznosi 520 kn a ista takva u "HOTEL VENEZIA" stoji nevjerojatnih 620 kn. Maturanti izabrali ZDILAR.(većina 98 od 124 maturanta). Sve bi se dobro završila da danas cjenjeni ravnatelj prof.Mate Kutleša nije opet sazvao sastanak i rekao da se ne može prihvatiti ta ponuda i da on neće udariti pečat. Kaže da je sporno to što Foto Toni (iz Posušja) nema licencu za Hrvatsku. Nakon toga donesena je licenca i opet ništa.
Sastanak je sazoven za ponedjeljak 05.03.2007. Ako se tada ništa ne riješi biti će pozvani novinari. Nastavak uskoro slijedi...



u znak potpore svim učenicima gimnazije, ekonomske i ostalih škola koji traže svoja prava i koje njihovi ravnatelji vode u propast, samim time uništavajući ugled imaotskih srednjih škola objavljujem ovaj post...


Post je objavljen 09.03.2007. u 11:08 sati.