Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/osvojitcusvijet

Marketing

bad hair day

srijeda,škola popodne.tjelesni ujutro.
zaključak:TONI!!!!!!!
a toni,po dobrom starom običaju operen kosu jer moran biti cool,i neka ka šminketa isprid nega..da ne bi ugrozila šanse andrei!!!!!mislin ništa se ne mora,samo umrit..al?
eh da!!ja se dignen ujutro,popijen kakao,obučen se i oden na wc,pogledan se u ogledalo,a ono katastrofa,,moja kosica me sluša ka ja mater i neđu...frizura bi bila cool za rokera,a on je šminketa i to koja!!!!tako da..
a ja sve šta san ikad tila je imat skroz kovrčavu kosu ono ka afro ili ka jedan model,zove se daria,a ima presavršenu kosu..a moja kosa tj.kosmušina!nemogu je opisati!gusta,negdi ravana,negdi valovita i to kako i kada.ovisi i o meterološkim prilikamawinkwink.
smeđe boje,ispucalih vrhova.inače planiran se šišat o 9.miseca,al nikako kad niman povjerenja u frizere.samo u moju maru koja mi pegla kosu,al sve to kosa vraća,svako peglanje ona još zločestija.ma boli me nika stvar..tako da iden sad,neman više volje pisat ovaj glupi post pogotovo nakon onog danas na hrvatskon,posralo je moj sastav i to kako,a ja se raskrivila...da plakala san radi ocjene,ah kako jadno!!!!!!!mislin kako bi vama bilo da van neko posere preduvijet za postat ono šta cili život želiš,i sanjaš to otkad znaš za to!!!!al nedan se ja..to san ja..yesyesyesyes
eh da van napomenen da tonija nisan vidila i to je bio 1. puta da mi je bilo drago ne vidjeti ga..i odlučila san ne zabrinjavati se oko kose jer pink je na mojoj strani
evo van jedan njen citat
"postoje ljudi kojima je svejedno dok im je svaka vlas na mjestu,kao u trenutku kad su izašli iz salona,to su namještene barbike,nije normalno da si uvik za 5"
ah još jedna small napomena,sve je ovo bilo jučer osim onog iz hrvatskog!!!

Post je objavljen 08.03.2007. u 22:08 sati.