Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing333

Marketing

Sve bliže petom obračunu

Pred nama je možda i jedan od najvećih kickboxing događaja ove godine u Hrvatskoj - Kvalifikacijski K1 turnir koji će se 10. ožujka održati u Splitu u dvorani Gripe s početkom u 20 sati. Promotor ove velike priredbe je prof. Marko Žaja sa svojim klubom "Pit Bull" iz Splita uz veliki broj suradnika i u suradnji s Hrvatskim kickboxing savezom.

U glavnom dijelu ove prirede "Obračun u ringu V" - snage će odmjeriti osmorica boraca u turniru po K1 pravilima (superteška kategorija). Pobjednik turnira, osim prestižne titule osvajača Europskih kvalifikacija u K1, stiče i pravo nastupa na turniru u Amsterdamu (Nizozemska) u svibnju mjesecu, s kojeg pobjednik ide direktno u Tokio na K1 završnicu.

Na turniru nastupaju čak dvojica Hrvata - Ante Varnica i Damir Tovarović, obojica članovi "Pit Bulla" iz Splita. Ante Varnica je svoje mjesto na ovom turniru zaslužio odličnim rezultatima na raznim europskim K1 natjecanjima tijekom prošle godine, dok je Tovarović uskočio umjesto Marka Tomasovića, koji je nedavno na treningu slomio kost šake. Osim njih ovaj prestižni turnir pokušat će osvojiti i David Dancrade (Francuska), Dragan Jovanović (Srbija), Ben Petit (Belgija), Jan Vlasak (Slovačka), Mirko Vlahović (Crna Gora) i James Phillips (Njemačka/USA).

U ovom ciklusu K1 kvalifikacija održavaju se još tri turnira u Europi i to Riga (Estonija), Prag (Češka) i Budimpešta (Mađarska).

Ništa manje interesantni biti će i mečevi prestižnog karaktera i to: Michael McDonald (Canada) protiv Petra Majstorovića (Švicarska / Hrvatska), Štefan Leko (Njemačka / Hrvatska) protiv Magomeda Magomedova (Rusija). Jedini prestižni meč koji nije u superteškoj kategoriji odradit će po pravilima K1 Max, Frane Radnić (Hrvatska) protiv Harisa Čutuka (BiH).

Stoga, poziv svim ljubiteljima vrhunskog kickboxinga već peti puta u Split na Gripe, očekuje nas vrhunska priredba, vrhunski kickboxing doživljaj kojeg ne smije propustiti niti jedan ljubitelj ovog našeg lijepog i popularnog borilačkog sporta.














Post je objavljen 01.03.2007. u 23:02 sati.