Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sweetrevenge

Marketing

grandpa attack

ohoi, evo mene again!!! eto previše se toga skupilo u mom little life, pa eto rekoh sama sebi nek se i narod veseli skupa sa mnom!
uglavnom zbilo se to sve jedne divne majske noći, kad je reko da će doći na prvi randevu (khm, isprike svim frančezima zbog mog ne/znanja) o moj deda, hahahaha!!!
pa ovako da ne mislite da se radi o nekoj tabu temi pojasnit ću rađe ove nelogički povezane riječi u rečenici iznad, hihi!!!
uglavnom, ove subote išli smo u kazalište gledati "Majstor i Margarita", no (najvjerojatnije) sve što ću ja od te predstave zapamtiti jest moj nezaboravni i too romantic susret s dedom novinarem, hihi!!! pa eto sjedim ja tako na sjedalu broj dva na samome početku reda i ko će drugi sjest pokraj mene nego "the" deda!!! a sad slijedi priča o dedi (koju mi je on uspio ispričati u 20 minuta prije početka predstave, ah!!!)

where do i begin to tell the story of how great a love can be...kiss....pa ovako deda (92.g.) porijeklom iz Zagreba, sjedi pokraj male preplašene mene i počinje sa spikom kako se još uvijek osjeća mlad (bravo za dedu, tu je dobio extra bod) prije nego što je svratio u kazalište pomnom je pratio utakmicu dinamo - netko, pa mi je s puno entuzijazma prepričavao sve najzanimljivije situacije iz tekme. no tada je krenula priča o njemu njemu i samo njemu, hihi, uz pokoji moj smiješak...yes....pa ovako zamislite scenu u kojoj vam netko kaže kako je oženjen vi se slatko nasmiješite time govoreći kako vam je drago zbog njega, i onda nakon mikrosekunde ta ista osoba vam kaže da je bio oženjen i već je dvije pokopao a treću smjestio u starački dom (hm, eto tu deda počinje gubiti bodove, ne bi baš htjela i sama tamo završiti), pa mogu samo reći da mi vjerujte na riječ da će isti onaj dražesni smajl brzo splasnuti i vi ćete se naći u iznimno friki situacijieek!!! no to kao i obično nije sve, priča se još malo zahuktava kada ne znam kako, dolazimo na temu njega u mlađim danima, hihi, pa eto deda me osvojio svojom pričom o pripadanju hitlerovoj gardi te pogotovo pozdravom hitleru kojeg je izrecitirao do kraja i to na švapskom, pa si vi mislite, hihi!!!! no dobro, tu je nastupila stanka, počela je predstava a dedica se malko umorio pa je zadrijemao i prespavao prvi dio, lucky mebang!!!

a sad stanka- cijeli razred spred kazališta, ja naravno pod dojmom, hihi, prepričavam svakojake dedine bisere, ah šta ćeš, meni sitnice brzo razvesele i zaokupe!

no vratimo se mi natrag dedi, do sada ima +1 i -1 bod, iz gore navedenih razloga, ne znam čak sam i pomišljala na neku večericu, a kad tamo deda kaže da mu praunučica ide u 8 razred, to me jednostavno shrvalo, ne znam kao da mi je svijet propao, sva ona maštanja o zajedničkim danima u staračkom domu jednostavno su odletjela u vjetar, šmrc, a čak mi je i prsten zaručnički pokazaop, ejh, život je okrutan!!! uglavnom, ne znam baka bih sa svojih 17 godina rado bila ali baš prabaka to bi bilo ipak malo kripi, hahahaha!!!!


pa eto, sad znam na koja mjesta se ide upoznavat potencijalne sroden duše, definitivno kazalište!!!!



Post je objavljen 06.03.2007. u 18:38 sati.