Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zenstvenost

Marketing

Hrvatska zvijezda u Parizu

Baš kao što njeni modeli, dame profinjene do savršenstva pod avijatičarskim kapama suvereno vladaju pistom, dizajnerica Ivana Omazić suvereno vlada modnom kućom Celine.

Image Hosted by ImageShack.us

Prije dvije godine hrvatska je dizajnerska uzdanica Ivana Omazić preuzela vodeću ulogu u modnoj kući Celine. Na Pariškom tjednu mode predstavila je svoju kolekciju jesen-zima 2007/2008. i oduševila prisutne.

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

Oslanjajući se prvenstveno na modernu eleganciju u jednoj od svojih ponajboljih kolekcija Omazić je još jednom pokazala da njena vizija Celine žene stremi ka perfekcionizmu.
Kaputi i torbe od zmijske kože, svilene seksi suknje s prorezom, zeleni i smeđi baloneri, seksi pletivo, dnevne haljine od flanela, kožne jaknice i nevjerojatno elegantne i seksi večernje crne i žute koktel haljine od svile, piše Jutarnji, samo su neke od kreacija kojima je Omazić predstavila idealnu 'parišku damu'.

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

Svoju kolekciju hrvatska je dizajnerica začinila jedinstvenim kožnim avijatičarskim kapama koje se vežu ispod brade, a koje kolekciji daju potpuno novu dimenziju.

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 06.03.2007. u 08:08 sati.