Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cwolf

Marketing

Deep Green Eyes....

Kao sto sam naslov kaze, rijec je o dubokim zelenim ocima... Njenim dubokim lijepim ocima...
Nesto sto definitivno primjecujem kod cura. A njene su bas onako tajanstvene, duboke... A opet tako zive i vesele... Nesto posebno u svakom slucaju. Nesto sto mi izmami osmijeh na lice svaki put kad ju pogledam. A ona to dobro zna. Kakogod, upravo te okice --- dale su mi inspiraciju da budem kreativan. Pretocio sam to u glazbu, potrudio sam se, ovu sam stvar radio samo za nju, trebalo mi je skoro 3 i pol tjedna da ovo zavrsim (a to je za moj pojam rada na nekoj stvari - puno!)... Mada po meni nije jos gotovo, nije dovoljno dobra stvar ipak. Prosjecnom slusaocu ce biti dobra, ali ako malo bolje osluhnete, jos se primjeti da treba malo ispolirati zvuk, neki elementi ne stimaju jos uvijek. Nekako uvijek tezim boljem od boljega :) Ali necu vas pretrpavat nepotrebnim detaljima... Pa eto, ipak zelim ovo podijeliti s vama, tim vise sto je ovo u biti u samom pocetku bio blog posvecen promociji mojih uradaka. U pocetku se i zvao cak Domaci Uradak by Christian Wolf (ovo zadnje mi je kao alias) No da se vratim. Svaki put kad se bude osjecala tuznom, svaki put kad joj suze ispune lijepe oci... Neka se sjeti da i njene oci imaju svoju pjesmu, i nadam se da ce ju to razveseliti i oraspoloziti...
Lirike su takodjer napisane (nalaze se tu na blogu, dolje malo nize hehe), ali nisu snimljeni vokali, nemam uvjeta... (Btw to je seka napisala, istu vecer kad sam zapoceo pjesmu... Vidjela je naslov, cula clip i eto :))

Eto ljudi, uzivajte link cu ostaviti na dnu posta, stvar je na mom myspaceu, prva po redu pod imenom DeepGreenEyes :)
Sumnjam da ce vas puno preslusati ovo... Pogotovo da ce ju preslusat do kraja... Mada steta je ako vec idete slusate ne poslusati do kraja tih lijepih 7 minuta... Ali nema veze, meni je bitno da cuje onaj tko treba, kome je namijenjeno ;)

Mogu slobodno reci da sam pronasao nesto iz cega crpim inspiraciju... Heh, recimo... Muzu?
Pomalo smijesno citajuci sa strane, ali stvarno je tako... Prisjetim se nekih lijepih stvari i sve samo od sebe krene, polako dolazi. A ne suzdrzavam se... Sve sto mi se razlije kroz misli pretocim u glazbu. Predobar osjecaj. Toliko dobar da nemozete skinuti smijesak sa lica. A sad me ispricajte. Idem potjerati sestru na spavanje, da ovo objavim, pa smazati jos koji bomboncic i na spavanac.
Imam u vidu sanjati nesto slatko cijelu noc...
Slatkicu nadam se :)


Pusa medenoj nadam se da ce joj se svidjeti...


DEEP GREEN EYES


Photobucket - Video and Image Hosting

Post je objavljen 06.03.2007. u 01:06 sati.