Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/deathinlife

Marketing

Depresija...

-MY LIFE-
...Da vi znate u kolikoj sam ja depresiji... Ne znam ni sam šta mi je... Možda je uzrok tome što shvaćam koliko je ovaj svijet pun bola i patnje... Što mi se neda ustat sutra u školu... Ja sam vam često u depresiji... Nekad onako iz zabave... a nekad iz dobrih razloga... Kao npr. pretprošli mjesec sam bio u tolikoj depresiji... zbog toga što mi je umro djed... još sam ja prvi saznao iz naše obitelji pošto su nazvali iz bolnice... teško mi je oko srca...
...No, pređimo na nešto veselije... Iako ne znam što... no... Kupih si ogromnu svijeću koja u sebi sigurno ima jedno pola kile... to me vrlo razveselilo jer volim svijeće, a pogotovo neke neobične... Uskoro će mi i imendan kojeg ni neslavim (ne shvaćam razlog i zašto bi uopće, jer je to najgluplje što je netko izmislio)... ali bit će para... hi hi hi... uh... jesam sebičan... ali što ja mogu... ipak su to pare...
...Još me razveselilo to što sam napisao pjesmu na engleskom... i... vrlo je dobra... iako je naravno DEPRESIVNA!!!... a šta ćeš...
...Eto... to bi bilo to za sada...
...Blessed be...

-MAGIC-
...nastavak o zaštiti...
- Djecu od zla štiti koralj. U ritualima za zaštitu djece prizivaju se sljedeća božanstva: Artemida, Athirat, Bastet, Boldogasszony, Decima (štiti u razdoblju trudnoće), Deverra (novorođenčad), Gefion (neudane djevojke), Hekata, Intercidona (novorođenčad), Juna (novorođenčad), Kishimojin, Laima (novorođenčad), Potnia (koja se brine o tome da novorođenčad siše mirno), Sasthi (koja se brine o sreći i dobrobiti djece), Volumna (zaštitnica male djece i dojenja), Yashoda, Bes, Chang Hsien (zaštitnik djece), Pilumnus (novorođenčad), Vegitanus (koji je zaštitnik prvog plača novorođenčeta), Zeus (zaštitnik siročadi).

-STUFF-

-Talismani-
Magija talismana omogućava pojedincima koji žele ostvariti svoje ciljeve da ih ostvare bez direktnog učešća u magijskim obredima. Oni nas povezuju s drugim svijetom te nam pomažu priliko samih obreda. Neke osobe nisu podložne talismanima, dok su druge jako vezane uz njih. Oni su predmet i samo pomoć pri fokusiranju vlastite magije.

Riječ talisman je francuskog porijekla i znaci svetinja; predmet koji donosi srecu, zdravlje, porodicnu harmoniju, ljubav, novac..., a cuva od zla, neimaštine i bolesti.


Talismane možemo podijeliti i na više kategorija, ali glavne su:
1. Planetarni talismani:
- njih isto može svatko nositi, a onome tko ih nosi daje blagodati planete za koju je napravljen i odstranjuje loše učinke te iste planete. Venerin talisman npr. služi ukoliko želite poboljšati svoje zdravlje: bubrezi, grlo, kosa, balans kiselina i lužina u tijelu, tiroidna žlijezda, reproduktivni organi, menstrualni problemi, emocionalni problemi. On Vam isto tako pomaže da poboljšate ljubavne odnose i općenito odnose, ojačate osjećaj ljubavi ili potaknete umjetnika u sebi i povećate svoju inspiraciju i kreativnost.

2. Osobni talismani:
- to su talismani koji su napravljeni specijalno za određenu osobu i samo na nju djeluju i na njenu želju. Razlika između njih i planetarnih je u tome što su fokusirani na jednu želju koju onda brže ispune nego planetarni koji ispunjavaju sve aspekte planete za koju su napravljeni.

Talismani su: ljubavni, zaštitnički, obredni, ritualni, plemenski...
Ne treba ih miješati s magisjkim simbolima. Magijski simboli su: krug, trokut, pentagram, Salomanov pečat, križ... Talismani su predmeti kojima se daju određena magijska svojstva putem rituala koji štite osobu za koju su napravljeni. Najsnažnija zaštita su talismani napunjeni energijama simbola genija planeta.

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 05.03.2007. u 19:30 sati.