Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/srebrnosiva

Marketing

Ne zelim biti tuzna

Eto, dok se spremate na spavanje, pisanje novoga posta, ili tko zna sta, ja polako ispracam jos jednu godinu svoga zivota.
Mogu vam reci da i nije bila neka, ali kako bi moglo biti i puno gore, sutim.
Posebna je, jer sam se pocela hrvati sa svojim neznanjem o kompu, a i to je vec nesto, ma ne nesto, nego je moje veselje, pravo i veliko.
Jos jedno moje veselje, u ovoj godini nisam zaglavila niti jednom u Bolnici.
Pa naravno, sutra mi je rodjendan. Da li ce me tko nazvati (ono, sretan rodjendan, puno zdravlja, bla bla...), doci nece (mozda i bolje, kad vec ne dolaze i inace), to znam, ali zato sam si ja isplanirala cijelu festu.
Mozda se netko sjeca moga plana za Bozic i Novu godinu, sve je propalo radi bolescine hude, ali ovaj puta sam sutjela i sve uspjela prirediti.
Dakle, jedino mi ostaje da se ujutro odsetam (da odsetam?, bit ce malo teze, ali...) do cvjecarne i kupim si cvijece.
Mislite da je to tuzno?
Ma nije.
Pa ja si inace redovno kupujem cvijece da mi uveseljava moje dane, bar jednu ruzu.
Ispekla sam si malu tortu (ne smijem puno papati), ucifrala ju i sada zalim sto nemam neki fotic da to sve poslikam i pokazem vam (ha, poslikat cu mobom, pa mozda nekad...), mozda budem jednom, he he, ako budem jos ziva.
Kupila sam si i poklon, da da. Zelja mi je bila imati tanjure na coskove, heeeeee, i kupila sam ih, samo za sebe, pa sta se cudite, ja uvijek sama sjedim za stolom.
Isplanirala jelovnik, trebat ce mi vremena da sve skuham, ali sam priredila sve sto se moze dan ranije i kupila si bocu vina (hihihihi od 0,20 l grasevina Daruvar).
Dosta za mene, ne mislite li?
Eto tako, sada cu na spavanje, sretna da sam s nekim podijelila moje planove za sutra.
A, da, naravno da cu se dotjerati, kao da idem u elitni restoran, stol servirati i postaviti vrhunski, naravno uz blagi drhtaj plamicaka svjecica.
Bit ce i on samnom (doduse u mislima), mozda klizne neka izdajnicka suza, ali zivot ide, kotrlja se kao i ja i nikoga ne ceka, pa ni mene, hm da.



Post je objavljen 04.03.2007. u 22:24 sati.