Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/noirlady

Marketing

nesvršena ......Bezvoljno i obiješeno stajali su pokraj šanka koji se protezo u cijeloj dužini noćnoga bara , tupih pogleda u prazne čaše , pijanih misli ni jedno od njih četvorice nije primijetilo mene i moju nelagodu koja je grubo sušila grlo .
Dugačak šank protezo se mračan prostor oskudnog osvijetljenja , uz njega red visokih barskih stolica , svijetlost malih žarulja iznad šanka škrto je blještala na njihovoj ulaštenoj praznini .
Udahnula sam duboko u nadi da ću uspjeti napraviti korak i krenuti prema konobaru koji je na samom kraju šanka uredno slago čaše na uredne police pričvršćene na veliko ogledalo koje je pratio šank . Moj uzdah preglasan i izdajnički probudio je četvoricu koji su poput blizanac u jednom , gotovo dogovorenom pokretu okrenuli nabubrena pijana lica prema meni , sasvim dovoljno motivirana ,njihovim mutnim pogledom brzo sam krenula na pred nespretno zgrabivši visokom potpeticom desne cipele o pod , zagrmilo je praznim prostorom .
Svojim očima , popucanih kapilara četvorica je piljila u moja leđa dok sam s mukom koračala na pred , požalila sam što sam obukla haljinu otvorenih leđa , obula ove cipele s najvećom potpeticom koju sam mogla naći
- daj curo ... glavu gore , zaboravila si zašto si ovdje ...
Ubijala sam nelagodu s lakoćom okrećući stolice , jednu , drugu , treću , četvrtu ....
- pa pobogu kolko ih je ...
Već potpuno klonula jedva sam odbrojila pet stolica do kraja reda . Stopala su žarila .
Konobar je prebacio bijelu krpu preko lijeve ruke i s obje naslonio se na šank , s zanimanjem je gledao kako mu prilazim , pokušala sam se zamisliti kako izgledam u njegovim očima , oskudna haljina dužine tek toliko da se ne vidi sve , duboki dekolte , otvorenih leđa . Utješno sam odmahnula glavom .
- garant nisam ni prva ni zadnja koju vidi u ovom izdanju
Stala sam ispred njega , trebala bi se popeti na stolicu i sjesti, napokon .Uhvatila me panika , sjedit ću golim tijelom na toj stolici.
Okrenula sam se , tamo s druge strane oko neke bine kojih 10 - ak praznih stolova , nemarno posloženih stolica , samo se s jednog dizao veliki oblak dima .
Pognute glave iznad stola u jednoj ruci držao je čašu a iz druge dimila se cigara , izgledao je tako tužan i sam u tom pustom prostoru .
- možda je on - podigao je glavu - ooooo daaaaaaaaaaaa on je taj duboko u meni hrabro je nicala odvažnost.
Konobar je i dalje stajo u istoj poziciji , sad više s nestrpljenjem . Oslonac za noge na stolici bio je visok , podigla sam koljeno , napor je bio velik a hladna stolica na mojoj koži stresla me kroz cijelo tijelo gušeći mladu i nevinu netom nastalu odvažnost.
- a kvragu još ču pokupiti i neku boleščinu -
Gnijezdila sam se na stolici pokušavajući povući ono malo krpice od haljine pod guzu , nespretno sam prebacila nogu preko noge , bedra su učinila svoje i konobar se vratio u svoju radnu pozu iza šanka očekujući naruđbu .
Iza njega u ogledalu vidjela sam ga kako sijedi za stolom , sada uspravno naslonjen povukao je dugi dim , zadovoljno ga otpuhno visoko u strop , licem mu se širio smiješak koji je odavao zaigrane misli izazvane mojoj nespretnom borbom s visokom i hladnom barskom stolicom, podigao je čašu lagano prema meni .
- molim vas...što gospodin ....mislim ..isto što i gospodinu - preko ramena pokazala sam prema njemu .
Konobar je znao svoj posao , bio je brz , čaša s dvije kocke leda u mahu su se ispred mene topile u nekom jakom piću , stresla sam je brzo i bez daha rukama naručila drugo , i drugo je završilo istom sudbinom a meni je grlom žarila lava .
- vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh koka sad moš dalje - nisam sigurna jesam li to rekla ili samo pomislila ali konobar se veselo nasmijašo i još jednom napunio čašu .
Primijetila sam ga u ogledalu , prilazio je sigurno .
- w0w .... brz je - nervoza u meni je rasla , stresla sam još jednu , tek tako podrške radi .
Ne znam kada je konobar natočio čašu ponovno , čovjek je doista znao svoj posao .
Čekala sam kad će doći , ravno u ogledalu vidjela sam ga , njegova široka ramena stršila su iznad mene , uredno ošišane frizure , ozbiljnog lica , njegove crne oči gledale su me životinjskom glađu , praznu čašu tiho je stavio na šank .
Prstima je nježno s moga desnog ramena povukao kosu , u luku preko cijelih leđa prebacivši je preko drugog ramena . Moja leđa , vrat , ramena , ruke , sve golo, poslužena mu , disao je uzbuđeno i toplo .
Konobar koji je znao svoj posao punio je čaše , instinktivno , poput pojasa za spašavanja uhvatila sam je , dok je spuštao glavu na moje golo rame prekorno me pogledao u ogledalu , u njegovim očima gorjela je vatra , slatki strah iščekivanja dolazećega natjerao me da spustim čašu na hrpu računa. Kocke leda nesigurne , zveckale su opijeno .
Njegov pogled duboko je prodirao u mene , ljubio je lakat , rame , vrat . Sve strastvenije dahtao je meko ljubeći mjesto di mi se spajaju uho , vrat i rub čeljusti , izluđivao me razigranim jezikom u uhu .
Znao je da je to dovoljno , moja nelagoda nestajala je topeći rubove haljine na kojoj sam sjedila , krenu je dalje . Dok je ljubio moje usnice , škakljao ih vrhom jezika njegovi prsti plesali su leđima , kroz rubove haljine za gurao je tople ruke , svaku s svoje strane , svaku svojom misijom . Lijeva je ostala na trbuhu , niže i niže nježno se igrao mojim dlaćicama , desna je grabila moje grudi , divljački je povukao naramenicu haljine s mojeg ramena , ostala sam gola , moje grudi krutih bradavica stršale su tražeći tople usne . Gladno ih je grickao , cicao , lizao . Njegov jezik stvarao je struju u meni . Pulsirala sam duboko u sebi , svakim uzdahom vlažila sam u potocima , moje prekrižene noge stvarale su pritisak koji me je tjerao na vrisak . Dobro uvježbane ruke bile su brže , duboko je gurnu prste razdvajajući znojem zalijepljena bedra, snažno ih odvojio , s obje ruke , prvo s jednim pa s drugim dlanom kružio je mojom vrelinom masirajući bedra mojim sokovima , žarila sam u središtu , žudila da se posveti samo njemu .

- Poruka ,,,,,,
- poruka......
- PORUKA...!!! - za pištalo iz njegovog džepa
- ma vrag ti mater .... imaš poruku ...... jebo ti mater..... daj se javi netko te treba !!!!
Ljut i bijesan pokušavao je izvaditi mobitel iz džepa , ali zaista , vjerujte mi tamo više nije stalo ništa a kamo li njegova velika ruka , s mukom organizirao je prostor u hlačama otkopčavši šlic .
- to je stara , mali od buraza imam temperaturu moramo mu vratit auto -
Onako golog poprsja objesila sam ramena i stresla u sebe onu čašu s hrpe računa , on je psujući i kuneći sve po spisku vadio novčanik . Konobar koji je baš znao svoj posao uzbugenog lica i nervoznom rukom zgužvao je nakupljene račune .
- nema problema gospodine , kuća časti - zadovoljno se smješkao dok ih je bacao , bijelom krpom nestašno je skrivao skučenost u svojim hlačama .
Svoju haljinicu obukla sam nazad , silazak s barske stolice bio je gotovo koban kao i ta poruka u mojoj glavi nastala je zbrka , alkohol i sve te nepravedno prekinute strasti budile su mučninu u mom želucu , moji zajapureni i vreli obrazi mutili su sve pijani pogled . Dok smo odlazili razum mi se gubio
u nataloženoj žudnji .
Zadnje što se sjećam su bila ona četvorica blizanca , piljili su u mene proždrljivo dok smo odlazili .


Post je objavljen 03.03.2007. u 23:12 sati.