Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zoroblog

Marketing

Pišite o Blog-pričama i osvojite nagradu!

Ovih dana je krenula u život jedna izvrsna knjiga: zbirka "Blog-priče", s 53 fenomenalne kratke proze vaših kolega, blogera. Čitajte "Blog-priče", zabavite se, oplemenite i opustite, prenesite svoje dojmove drugima, i - osvojite nagradu. Jer:

Naklada Zoro oglašava natječaj za

najbolju, najdojmljiviju, najiskreniju

on-line kritiku, recenziju ili prikaz

zbirke "Blog-priče"


Pravila natječaja:

1. U obzir dolaze kritike, recenzije ili prikazi zbirke "Blog-priče" objavljeni na internetu: na blogovima, web-portalima, elektronskim časopisima, forumima ili osobnim web-stranicama.

2. Prijavljene kritike, recenzije ili prikazi moraju biti javno dostupni, odnosno, autor treba poslati točan link na kojem se nalazi prijavljeni tekst (meni na mail, ili ostavljanjem linka ovdje u komentaru). Link se provjerava, i zatim se na Zoroblogu uvrštava u javno dostupni popis. Prijavljene kritike, recenzije ili prikazi "Blog-priča" moraju biti potpisani, onako kako njihovi autori žele.

3. Iz sudjelovanja u ovom natječaju isključeni su autori čije su priče objavljene zbirci "Blog-priče", kao i profesionalni književni kritičari. U obzir se ne uzimaju kritike, prikazi ili recenzije objavljene u tiskanim medijima, ni u njihovim on-line izdanjima.

4. Autor najbolje, najdojmljivije ili najiskrenije kritike, recenzije ili prikaza zbirke "Blog-priče" bit će nagrađen poklon-paketom knjiga u izdanju Naklade Zoro.

5. Rok za prijavu kritika, recenzija ili prikaza zbirke "Blog-priče" na ovaj natječaj je 1. svibanj 2007. godine.


Bit ću zahvalan svima koji prenesu informaciju o ovom natječaju na svoje blogove, naslovnice drugih blog-servisa, na web-portale i u druge medije. Uživajte u čitanju, i pišite o svom užitku!

Post je objavljen 02.03.2007. u 09:31 sati.