Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sakica

Marketing

Šašavi mali dan

Ništa prepametno ne bih imala za reći, ali ću samo spomenuti pojedine crtice jučerašnjeg dana.
Najdosadnijiblog sigurno zna da zna oduševiti.wave
Na tarotu sam otkrila da sam u prošlom životu bila engleska učiteljica (ne sjećam se god.) koja je nesebično i sa žarom pružala znanje svojim učenicima, nikad se nije udavala nit imala djece. Aha!Otud moja faca prepotentne i samouvjerene učiteljice (ovo nisu moje riječi), otud potreba za bebom u ranoj mladosti, otud potreba da savjetujem sve i svakoga (pukla bih da ne kažem), otud strah i opčinjenost muškim svijetom.Nije da ja u to sve vjerujem, ali tko sam ja da sudim, ako se nisam uvjerila da nije tako.
Onda sam na putu kući skužila da zaista ovaj put stiže proljeće, ovdje narcis, ondje zumbul, svi vrtovi puni mirišljavog, podatnog cvijeća, a meni neugodno nagnut se preko ograde i mirisat, mirisat. Al dobro, bit će to proljeće moje, kao nitko do sada lutat ću livadama, brat listiće maslačka za salatu, pa šparogice, pa posjetit one famozne ljuljačke u Fužinama i sve će bit zeleno oko mene, u meni, za mene,..to zbilja veseli (radit tako velike planove za godišnje doba). Možda se i zaljubim, kažem možda, već mi je i vrijeme, ali sumnjam da će tada svijet postati bolji, a stvari lakše.
Shodno tome, htjela sam si kupiti gaćice na cvjetiće, ali kao da toga ima kad ja poželim. Našla sam neke na sivo cvijeće (??).Pa, nisam na sprovodu , što je tim dizajnerima?!Nisam obavila željenu kupovinu, ali sam podlegla majici s natpisom:Anything boys can do, girls can do better. Ne znam kako ću opravdati taj natpis, zapravo sam majicu kupila zbog boje. Ljubičaste.Još jedna prednost malih cicica: natpis se dobro vidi. Podsjetilo me na jednu od izjava moje sestre:kad imaš male cice, možeš spavat na trbuhu.
Da ne biste bili razočarani što ne spomenuh muškarce još, evo nešto slatko.
Neki moji susjedi adaptiraju stan. Jučer su iz tog stana četvorica sredovječnih muškaraca iznjela metalnu kadu, što je samo po sebi smiješno za vidjet, pa mi je izmamilo osmjeh, a pukla sam od smijeha kad mi je jedan od njih ponudio prijevoz u toj kadi. Eto, nasmijali ste me. Takav je bio dan.
Danas idem Tomiju na ročkas, kupila sam mu 10 cm dugačku ovčicu koja ima majmunoliki izraz lica, zalijepit ću je za bocu vina il sl.
Za kraj imam par molbi koje se sigurno neće ostvariti:
Starci koji se vole vozikat autobusom, molim vas, perite se češće.
Posesivni muškarci,ne ubijajte svoje žene koje vas žele ostaviti, jer ste nesnosni, molim vas (molba motivirana Istragom).
Muškarci, molim vas, prestanite se bojat žena za koje mislite da su samouvjerene.
Ljudi, idite u prirodu, penjite se na brda, gacajte po potoku, učlanite se u free climbing ili planinarska društva, please, jer to liječi od depresije i socijalizira.
Sigurno i vi imate kakve molbe, pa spomenite ih slobodno u svojim komentarima.




Post je objavljen 02.03.2007. u 08:54 sati.