Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/malival

Marketing

Dobal vam dan flendovi moji, evo vam mene spavajo sam cjeli dan pa mi se sad malo pise. Ma bas sam se nesto uspavajo, kaze mama 'a takvo je vrime', i ona bi spavala al joj ja nedam jer ocu spavat na njoj, nekako je finije nego na onom klevetcu, hehe, bas sam plefligansmijeh. Al ona je ionako velika, a veliki spavaju samo po noci, tako sam cujo, jelda?
E ljudi moji, ja sam vam bijo jucel doma kod Hane i tak smo se ljepo iglali, ma ona je bas supel culica, dala mi je da dilam njene iglacke i da se valjam po njenim puzzlama, ma bas je doblakiss. A mislim da se mozda i ja njoj svidjam...evo vidite pa plocjenite (da se ne zbunite ja sam ovaj desni):

Photobucket - Video and Image Hosting

A plekjuce vam molim te ljepo tata zamotao onu malamu oko sebe i stavijo me unutla! Ja sam mislijo da samo mame to mozeju nosit, ali sad znam da mogu i tate!! Pa lecite i vi svojim tatama da vas tako stave, jel bas je zakon!!! Mozda me tako jednom odvede i na pivo s flendovima, hmmmm?cool Vidite nas dva, kaze mama da smo bas clatki (al njoj je sve clatko pa neznam bas...)

Photobucket - Video and Image Hosting

I sta je jos bilo...pa ovako: u subotu me poveli u glad na nekakvu Spicu, ja nisam vidijo nikakvu spicu ni ne znam kaj je to, ali bilo vam je puuuno ljudova, nikad nisam vidijo tolko ljudova odjednom, nemam pojma kaj su ladili, meni se cinilo da samo sjede za stolom ili poled stola i nis ne laderolleyes...Onda je tatica leko da je tu plevise ljudova (pa kaj fali, ja volim kad je puno ljudova) i odvejo nas u neki Libnjak, ja mislijo da cu se iglat s libama al to zaplavo nije plavi libnjak nego smo isto molali sjedit za stolom i nis nismo ladili (zaplavo mama i tata su pili kavu, al ja nisam mogao ni tonamcor). Kak su ti stalci dooosadniii...al bila je neka culica za susjednim stolom pa sam joj bacijo koji poglednaughty (nemojte leci Hani!).

I jos vam je bila neka 'tekma', i svi su nesto vikali, i onda me tata ucijo da pjevam 'dinamo dinamo, dinamo' i bas sam ljepo pjevo a ja sam njemu isto vikajo guuuuu ili ooooaaa da mu objasnim da plestane više sa maltletilanjem headbang i onda se on sav laspametijo od sleće lud, al leko je tatica da to tlebamo pjevat samo zato da naljutimo mamicu jel ona vise voli one dluge (ja nemam pojma ni koji su plvi ni dlugi, al nema veze, pjevo sam ja dinamo, dinamo). Ma cudan je taj tatica, ali to vec ionako znate.

I molam vam pokazat sto su mi ladili dok su me kupali, plvo su naplavili da sam mali vlažičak pa onda da sam panker, mos mislit, sve jedno gole od dlugoga, eto vidite kako je meni malome.puknucu

Photobucket - Video and Image Hosting

Photobucket - Video and Image Hosting

Idem sad opet pavat...ili klopat...ili pavat...hmmmm...mah
Post je objavljen 01.03.2007. u 18:13 sati.