Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thegameisover

Marketing

µ-cade (arcade)



Cilj: Igra ima jedan glavni cilj. Vaša zmija mora ostati što dulje na podiju. Dok vas druge zmije guraju. Vi morate izgurati njih. To možete topom ili da ih gurate. Dalje u igrivosti.
Ocjena: 5/10

Igrivost: Uglavnom morate topm gurati druge zmije sa platforme, a i to će one pokušati samoubilačkim napadom (gurnu vas te padnu sa vama) ili tako da vas gađaju svojim topom. Bodove dobijate tako da bacate druge zmije te od njih kupite segmente, ali što više segmenata imate to vam je teže ne pasti sa male platforme. Segmenti su bonus u igri. A da biste si olakšali morate odrezati rep za što ću vam kontrolu pokazati kasnije. To su i najveći problemi igre. Igra je jednostavno preteška. Nema opcija da se smanji težina ili brzina igre.
Ocjena: 5/10

Grafika: Iako sam dobro popljuvo igrivost no grafika u igri je fenomenalna. Sve je neonsko što je jako efektno, a 3d grafika kod prepreka je izvrsno napravljena, zajedno sa grafikom efekata.
Ocjena: 7/10

Zvuk: Uglavnom od zvukova tu su nekakvi udarci metala pri sudaru i tehno muzika u pozadini.
Ocjena: 5/10

Općenito: Dobra grafika i ideja su glavni razlozi zašto bi ovu igru trebalo skinuti. No težina igre i zvuk trebaju biti prorađeni. Igra je zarazna te bih ju ja igrao cjeli dan samo da nisam morao raditi ovaj post.
Srednja ocjena:5,5/10

Dodatak:
Uglavnom vam nemam ništa za dodati osim kontrola igre. Evo ih:
gore, dolje, lijevo, desno- kretanje
desni ctrl- pucanje i pokretanje igre nakon ulaska
shift- odrežite rep
I,J,K,L- okrenite se i pucajte u smjeru tipke
P- pauza

Download link:
µ-cade
6.2 mb

P.S: hoću puno komentara o igri.
Dobra zabava!

Za nova igra stiže dva dana ;-)

Post je objavljen 01.03.2007. u 15:13 sati.