Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/90danapakla

Marketing

Dan 24. - vitaminski dan

Eto, malo sam promijenio izgled bloga, uz pomoć Tri mudraca. Odabrao sam patka jer je simpatičan i daje malo vedrine u ionako sumornu stvarnost.
A stvarnost je bila sumorna. Draga i ja smo opet popušili foru sa receptom. Naime, namjeravali smo za ručak napraviti kruške s medom. Zvuči primamljivo, a zapravo je katastrofa. headbang
Problem je u tome što je recept (po običaju) vrlo neodređen. nut Na primjer, treba 3 velike kruške po osobi. Mi smo na placu kupili 4 velike kruške za oboje jer su te 4 kruške imale kilu i pol! I onda se kruške kao narežu i u malo vode nabrzinu skuhaju. Nisam siguran za namjeru pisca recepta o količini vode, ali te 4 kruške narezane na male ploške su popunile ogroman lonac, te je količina vode koju smo stavili samo da ih pokrijemo bila nezanemariva. Naravno, žlica meda i malo drugih začina su se jednostavno izgubili u silnim kruškama i vodi, tako da je jelo na kraju bilo neukusno i ostalo nepojedeno.

Ocjena:2 Možda, ali samo možda nakon drastičnih intervencija u recept ću si prijuštiti da radim to ponovo.

Savjet dana:
Po neznamkojiput, nemojte biti glupi ko mi i uzimati recept koji nema mjere u SI jedinicama. Na žalost, to nije jedini uvjet koji recept mora zadovoljavati.

P.S. Drage moje leptirice, pogledajte moj 0-ti post. Tamo ćete vidjeti razloge zašto je jedan dečko :) otišao na dijetu.

Post je objavljen 01.03.2007. u 10:53 sati.