Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/unbreakablelady00

Marketing

°°°~~…… beZ iNsPiraCijee….al oK p0sT sVe u sVeMu….~~°°°

Ovaj put ću mal normalniji post napisat….neam baš inspiracije…al napisat ću vam jednu pjesmu…onak čisto bzvz…Vanja mi donijela bilježnicu sa pjesmama…i ja ju posudila nekoj likinji da prepiše…kad mi kaže jedan lik: ti pišeš pjesme??? Ja kao:pa da! A kolko ih imaŠ?? Oko 1000!!! On meni ideeeeeeš………aha…….a kad smo već kod vanje….fhr….ccc…..ŁoŁ…
Widim u komentarima same pohvale….pa fala ljudofi… stvarno neam inspiracije…jbt…prvi put…sutra test iz matke….preksutra biologija i kemija….kemiu naučila(ju, moš si mislit….) a biologiu….nee….danas nismo imali zadnja dva sata…weheheee….išli mi na kavu….ugL.dobila ja neku fuuuj….odvratnooo…..a okus….uuuhh…nisam ni popila sve….
Onda došla ja na stanicu u 7 i 5…mal prepeprerano…al doro, ja se tam ceparila… tražila sam MP4 al ga nisam našla….došo poslije Matijas(zaljubl…biiiip)….mal ga sprdala tam… al mislim stvarno….pa priateljima se ne smie lagat….no ok….došo poslije pek( danke što si mi nosio stvari…). Počeo on tamo svoju spiku…neš je pričo, al ok… došla vanja…(fhr, ne tvoa Vanja) i kažem ja njoj: Matijas ima drugu! Ona: pa doro…. A lega…. Ja misla sad će to bit….uuu…al ništ… eeeeeee………..aaaaaannnnnnaaaaaaa…………glupi Tom me pokazao nekom liku iz svog razreda…zamisli…ja išla na WC, a on za mnom…. Jbt.onak… ja izašla, a on onak gleda u mene….ja ono…više ni na WC ne mož ić…moram unajmit čuvare…pola škole se pali na njega….al oni meni više nisu fooraaaaaa….ništ ne traje vječno….pa čak ni ljubav… iako ja njih nisam voljela kao što svi misle… jer ljubav i sviđanje su dva totalno različita pojma… samo što te ljudi krivo protumače… ja i dalje ostajem pri svom… nikog nikad neću voljeti cielim svoim bićem… takva sam….i onda na kraju plakati….i nema tog dečka zbog koeg bih se ja promijenila….zbog koeg bih bila nešto što nisam i što ne želim, a i ne mogu biti….
Ponovno pred očima imam njegov lik koji mi ne dopušta da zaspem, dođe mi da ga poželim ko nekada. I noćas me odjednom svaka sitnica podsjeća na njega. ali je nažalost kasno za nas. ON nije više moj. Pokušavam shvatiti tko mi je zapravo on. Jel mi ga Bog poslao kao kaznu ili kao nagradu?? Što mi to više znači u životu Iako sam svjesna da me ne voli u meni još živi nada da će nas sudbina opet na isti put navesti. Svaki put kad ga se sjetim, ne mogu sakriti da sve ono što smo imali u meni još postoji. Koliko sam puta zaželjela da ga nikada nisam vidjela, da ga nikada nisam upoznala onaj dan, ali neke se stvari jednostavno dogode, one nemaju veze s nama. Pokušavam doznati koju ulogu uopće igram u njegovom životu? Ali za ljubav ga neću moliti. Jer ga ne mogu natjerati da me zavoli… Ne mogu, svake noći plačem, jer se ne mogu pomiriti sa stvarnošću. Sve što sam napravila njemu je bilo krivo i zbog toga mrzim samu sebe, ali vrijeme se nažalost ne može vratiti. Znam da mu ove moje riječi ne znače ama baš ništa. Možda su mu čak i smiješne. Ali jednog ih dana možda bud shvatio. U život sam samo njega imala i samo sam njega željela. Samo ga nikada neću imati…probala sam…ali ne mogu pronaći način da ga zaboravim…Ovu našu staklenu ljubav i bol koja me cijelo vrijeme guši. ponekad mu želim pokazati da nisam uopće tako loša osoba kao što ti misli. Zašto još plačem za njime???? Znam da ga suze neće vratiti… nedostaje mi… ne mogu prestati misliti na njega. ne znam je li on moja kazna ili nagrada, ali jedino mu još imam hrabrosti reći: OPROSTI MI ŠTO SAM TE VOLJELA!!!!!!Mislila sam da ću se ja polaskom u srednju totalno promijenit…da ću postat ozbiljnija… al ja sam sad l00đa neg u OŠ…a to ne bih bila bez svog razreda…. Puno ih lolim…. Ak bilo kome bilo di nešto bude trebalo, ja ću biti tu….
No doro…dosta depre…. Išla sam danas busom za Čeminac…. Ju…misla sam da mi neće stat u mom gradu…=) al stao je…kak sam odahnula… koe olakšanje… sam mi je trebalo da ne stane kod mene pa ja fin0 furam za Čeminac….mislim da bi bilo slavlja…kake sam ja sreće…zapela bih negdje s pekom…. Al barem bi mi nosio stvari…..i tak….
Mislim da je to to…dosta je pisanja…. A ja misla da će post bit kratak…kad ono…megaultrakingsize velik… ostavite komove….
P.S. du bist echt sußigkeit!!! ŁoŁ

Pozzz i cmox i hug svim ovim ljudima: Ani, brki, .., vanji…matijasu, arti, bundevi, denkku, jozi, ptiću, gecu, hmeljcu, vedrošu, zabošu, peđi, sari, šekspiru, nini, marini, vukcu, mediću, dariu, manueli, kristini, zjaletu, aci, pimbi, kati, žaretu, maji, stevanu, mariju, dekiju, bačvi, dači, romeru, ilovači, žiki, duci, vanesi, vanji, pauli, mariji, ivani, kutiju, martini, kati, ineski, fremecu, domagoju, aladinu, kiki, toniju, jenny, dudi, mišiću, veci, timyju, mariću, marini, briškici, župariću, maji, mii, Matei,Mariji, Maja,Sabrini,
Nini, Aniti, Kati, Ivani, Ružici, Tomasu, duplićima, vladi, poviću, pišti, marendiću, eroru, feheru, hrci, ili, pačaru, prašnjaku, leki, barbaru…
Hhh……

Eo pjesma kou sam obećala…..
Igrate se samn0m...
p0put djece s l0pt0m...
a ti...ti me cinis...
jadn0m...p0nizn0m...ismijan0m...
tw0j p0gled t0pi me...
p0put plamena swijecu...
Zašt0 ja ne m0gu biti sretna...?
Zamjeriti mi nem0j ak0 me widiš u tuđem zagrljaju...
M0zda ce me netk0 u ziw0tu cijenit kad ti nisi...
M0zda ce mi netko utjehu dati kad wec ti nisi...
A m0zda 0w0 0stane sam0 na m0zda....
M0zda si ti u prawu...
Mozda me stwarn0 nikad nik0 nece d0ziwit...
shwatiti ka0 ljudsk0 bice....
0n mi je bi0 swe...
Rekla sam da ga nikad necu m0c zamrziti....
al ipak jesam...
sad si mi je druGi swe...
i sad kazem da ga nikad necu m0c zamrziti...i necu...wjeruj...
al znam da cu i ja nac srecu negdje...
dotad zilet biti ce m0j najb0lji drug...
I nadu drzat cu u sebi znajuci da tebe imat m0gu...
Jedn0m ce se i twoja ljubaw 0hladiti...
M0zda ce i tebi jedn0m leden0 d0ba stici...
a tad sam0 0kreni m0j br0j...
i p0k0ren0 cu ti rame pruzit...
tjesuci te...
Zaplakat ces sl0b0dn0...grijeh t0 nece biti...
g0w0rit cu ti da je meni tak0 ist0 bil0 i j0š je...
M0zda nam se u sw0j t0j tuzi... i placu...
i neprežaljenoj ljubawi...
p0d alk0h0lnim prijateljem...
usne sp0je...
a m0zda se iz najl0sijeg sna trgnem...
i shwatim da je t0 swe najl0sija n0cna m0ra...
m0zda budem sretnija kada 0sijetim miris drweta...
i shatim da sam u wijecn0m miru dva metra p0d zemlj0m...
gdje wjecni mir je m0j...
gdje p0wrijediti nik0 me ne m0ze...


Post je objavljen 28.02.2007. u 21:29 sati.