Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/trulebananeoi

Marketing

svinje u jarku!!!oi!

evo pišem... dosade jedne.....
komp mi je bil na popravku pa tjedan dana nisam kvarila okice i uništavala se zloćom interneta....
ja još nemrem vjerovat za ono kaj je bilo u močvari… išle mi u petak.. i malo plesakale zajebavale se i sve vec kako to obično ide…. Srecom morala sam doma sat vremena prije onog sranja…. Neko je uglavnom pucal u nekog…čula sam tolko verzija priče (kako to obično biva) ko je puco u koga.. blala blala i bla….. ko got to bio užas…


i da nebi zaboravila!!! Uskoro svirka u prački!!! Još moramo tri pjesme napravit i to je to kaj se čeka!!!! Jejjjjjjjjjjjj!!!!!!! Svi pozvani.. pod uvjetom da ce se pogat na našu najbolju stvar koju cemo zadnju svirat!!!

Prije tri tjedna nas par cura iz škole išlo u novi vinodolski zbog tečaja (il kaj je to već) prve pomoci… aha…. Ak se neko onesvjeti zbog prevelike količine promila u krvi, ak me nece jako živcirat, možda ga i uspijem oživit!! Na vježbama bilo zakon sam kaj mi je žena rekla da drugi put pripazim da ne slomim vrat čovjek, jer bi ga mogla ubit … al kog briga.. zaneih to…

opet su mi obrisani svi podaci s kompa…hrrrrrrrr kak me živcira….

azrek!!!! SSLLLMMMMM!!!! neznam kak da napišem taj zvuksmijehkiss
bebapusa!!!!!!!! ne spominji pravo ime u javnosti!!!!!

još sam nekaj htela rec... al sam očito zaboravila... jedva cekam ove idiote kaj ce sad bit.. moram ic na nji!!! MORAM!!!

zlostavljano pile (KOJE NEMA UVJEK SUVIŠNI KOMENTAR.... to je samo debilni ispljuvak pilećih misli... za koji nisam ja kriva...)


Post je objavljen 27.02.2007. u 18:54 sati.