Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thegameisover

Marketing

Icy Tower (arcade)



Ovo je jedna od boljih igara koje sam našao. Stara je već nekoliko godina no i dalje je izvrsna.

Cilj igre: Igra nema neku priču, nego imate jedan jedini jednostavni cilj. Doći što više, ne ispasti iz ekrana i postiči što više bodova. Svakih 100 katova se mjenja njihova boja i oblik ali i igra postaje teža.
Ocjena: 6/10

Igrivost: cilj igre je prilično jednostavan te ga i 5-godišnje djete može shvatiti, ali to ne kvari igru. U igri je tajmer koji svako malo zazvoni i ubrza tempo igre, što ju čini težom. U verziji kojću
vam dati možete osvajati djelove te mjenjati startnu vrstu kata s obzirom na to koliko ste prešli. Možete mjenjati i glavnog lika. Ja sam uspio osvojiti neonskog IcyTowera i nekog crnca sa Afro frizom, no ima ih još dosta. Njih isto možete mjenjati kao i startnu vrstu kata.
Ocjena: 7/10

Grafika: Poprilično jednostavna grafika ne kvari igru. Sviđa mi se kako su izvedeni katovi(floors) u igri, ima kamen, smrznuti kamen, neonske cijevi,... no njih čete kasnije vidjeti. Isto mi se sviđaju zvijezde koje pri COMBO-ima i pri prelasku svakih 50 katova pojavljuju i lete okolo, te je to jako dobro izvedeno i efektno.
Ocjena: 7/10

Zvuk: DObra muzika u pozadini povečava kvalitetu muzike te nemam neke primjedbe na nju. Sviđaju mi se zvučni efekti, kada napravite COMBO igra vam dade ocjenu (good,sweet,great...) te ju kaže u nekom zakon glasu, što je izvrsno. Igra vam stalno priča što se dešava, kada zazvomi zvono kaže Hurry Up... Uglavnom nema problema sa kvalitetom zvuka u igri.
Ocjena: 8/10

Općenito: Dobra grafika i zvuk, igrivost i cilj su proslavili ovu igru. Igra je vrlo zarazna zarazna, te je stvarno igra koja skračuje vrijeme.
Srednja ocjena: 7/10

Download link:
Icy Tower
2.6 mb
verzija 1.3


Dodatak: sada ću vam dati malo savijeta o igri, slika, videa...
Uglavnom u igri nema cheat kodova pa vam ne mogu dati nijedan.

Savjet: nikako ne gubite vrijeme na preskakanje jednog po jednog kata, jer će vas s vremenom tempo igre baciti. Combo-i osim što daju bodova, kada se izvode, brže se preskaču katovi, te tako možete postiči viši rekord.


Sad ću vam pokazati katove u igri:
0-99 kamen-na ovoj vrsti kata počinjete
100-199 zaleđeni kamen
200-299 drvo
300-399 sjajna plava
400-499 roza guma za žvakanje
500-599 kosti
600-699 nekakva biljka ili loza
700-799 Super Mario style
800-899 oblaci
900-999 duga
1000-> sjajni plesni podij- zadnji po redu, najteži za osvojiti
Slika:

Uglavnom su svi isti te nemam nešto posebno isteči o njima

Evo snimke:


Dobra zabava!


Post je objavljen 27.02.2007. u 14:08 sati.