Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/srecica

Marketing

Kad te krene, onda te krene

Hm, da mi je netko rekao da će mi ova godina ovako krenuti, rekla bih mu da je lud..pogotovo zato sto je sam docek bio totalna katastrofa..bila sam na skijanju..u susjednoj nam drzavi..obecavali su nam brda i doline, nismo dobili ni jedno, a ni drugo..spavala sam vec u 1h..

A stariji kazu da ce ti godina biti onakva kako je pocela..ja sam se vec pomirila s tim da ce biti katastrofalna..ali za divno cudo krenula je odlicno..

Upisala sam magisterij..pomirila se s nekim ljudima iz svoje proslosti...neke ljude ostavila daleko iza sebe, cak bi se moglo reci da su obrisani iz sjecanja..primila neke druge ljude u srce..

No, kad te nesto krene, onda te krene..

Citala sam cesto Aibreannine ljubavne probleme..citala sam o njezinim trokutima, visku muskaraca itd..i molila sam Boga da se nikada ne nadjem u slicnoj situaciji..a sada ne da se nalazim u toj situaciji, nego imam duplo veci broj muskaraca koji se bore za moju naklonost od nje same..

Nevjerojatni su ti muskarci..ili nema nijednog ili ih ima milijon..nikako s njima na zelenu granu..

Momentalno se za moju naklonost bore cetvorica..cetvorica velicanstvenih u svakom pogledu..a mene ne impresionira nijedan..ne znam, nema tog zara..

Voljela bih opet osjetiti one leptirice koje sam osjecala s njim..(duga prica), voljela bih opet osjetiti poljupce kao njegove..voljela bih da me opet netko pazi kao on..ali ne znam, ne mogu to vise osjetiti..

Osjetila sam to s njim, ali se prepao razlike u godinama i otisao je..i nisam mu zamjerila..nisam mogla..a znate kome lici..ako ste gledale, curke moje drage, sinoc na Novoj ona fil "mladje je sladje"..e pa onaj glavni glumac je isti on..samo sto je On imao malo duzu kosicu od glumca..ali sve ostalo je bilo isto..

No..ova cetvorica..hm..svaki je poseban na svoj nacin..

M..bi mi recimo skinuo sve zvijezde s neba..dao bi mi sve sto zelim..prakticki bi od mene napravio sponzorusu..a mene to zivcira..i to uzasno...ja nisam na to navikla..i stalno otkazujem neke susrete s njim..

M 2..s njim sam izasla na par spojeva..i bilo je sve super..a onda je nestao..da bi se sad odjednom javljao svaki dan...iako sam pobornik toplo hladnih igrica..ove me uopce ne odusevljavaju..glupe su mi i jebeno djetinjaste..a on je cudak i to veliki..i ne, ne zelim se naci s njim..nemam potrebu..

E onda tu dolazi jedan G..dijete..ne po godinama koliko u glavi..ono, dijete samo takvo..pa malo bi, pa malo ne bi..a ja ga otpocetka guram od sebe..sto dalje to bolje..ali sto ga ja vise guram to on vise forsira..i definitivno vrijedi ona, sto si prema nekom gori, to je on prema tebi bolji..ali zasto?? Zasto smo svi mi toliki mazohisti..zasto dopustamo drugima da nas gaze i mislimo da je to ono sto je dobro..nije..niti ce ikada biti..

Ponekad mi je zao sto sve to radim, ali ne mogu si pomoci...da mu nisam odmah na pocetku rekla da medju nama nema nicega, ne bih rijec rekla, ali ovako..

A zadnji..hm..meni osobno nekako najdrazi..mozda zato sto ga dugoooo poznajem i zato sto mi je nekako prirasao srcu..no, s njim..hm...premlad je..definitvno..i nikada se ne bih mogla upustiti u nesto s njim..no, godi paznja..

I tako..iskreno, vise bih voljela da i dalje oplakujem svoju sudbinu i vise bih voljela da kukam da sam jadna i kaj ja znam kaj..nego ovo..

Od cetvorice, nijednog ne zelim...i sad vi meni recite tko bi mene shvatio?!



Post je objavljen 27.02.2007. u 12:55 sati.