Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cnn

Marketing

Ministre Vukeliću, a što ako Vukasović dokaže da ste ipak sve znali?



"Nisam znao", "Obmanuli su me!", to su glavne točke obrane koju je ovih dana izgovarao Branko Vukelić, ministar gospodarstva, kada je u Saboru zatražena njegova odgovornost jer je u vrijeme sklapanja štetnih ugovora u Brodosplitu bio predsjednik Nadzornoga odbora.

Dobio je i odvjetnika: Damir Polančec, potpredsjednik Vlade, ponudio je Vukeliću obrazloženje da je zapravo Uprava smišljeno obmanjivala Nadzorni odbor, a Vukelić je brže-bolje kimao glavom - "Da, da, smišljeno su me obmanjivali".

"Nisam čuo, nisam vidio, odlutale su mi misli, nisam pitao, baš sam se malo zamislio", dovoljno je danas u Hrvatskoj da biste kao predsjednik Nadzornog odbora bili posve amnestirani bilo kakve odgovornosti za ono što je činila Uprava. Dok danas slušam kako ministar gospodarstva ponosno ističe činjenicu da nije pitao, da nije slušao ili razumio, ne mogu a da se ne prisjetim kako sam u čudu čitala zapisnik sa sjednice Nadzornoga odbora na kojoj se raspravljalo o spornim ugovorima Brodosplita, koji je cnn.blog.hr još u rujnu prošle godine objavio u cijelosti...


Cijeli tekst pročitajte na www.business.hr

Post je objavljen 27.02.2007. u 09:45 sati.