Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/britneyblog

Marketing

Štafeta i poslednji post!

Štafetu sam dobila od Paule koja mi je rekla da treba da je napišem,a ja sam usput i htela da napišem poslednji post,zato što već vodim 3 bloga i ovaj mi je četvrti i mislim da je previše!(Takodje blog o Brit,Blog o meni,blog o pop muzici)

Za početak:

1.Ja sam Natalija Krstić.Živim u Nišu,Gradu koji je 2.po veličini u Srbiji.Idem u odeljenje 6-4.Naj moćnije odeljenje u celoj školi!Kod sebe najviše mrzim frizuru!Takođe mrzim to što mislim da sam u pravu,a nisam!Vrline su mi te što čuvam tajne i (mislim)da sam dobra drugarica.

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge

2.Imam 2 Najbolje drugarice koje u svom životu ne bih zamenila!!!!!To su Sara i Janja!Sa Sarom sam počela da se družim još od vrtića,a sa Janjom od 4.razreda!

Sara

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge

Janja

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge

Pored Sare družim se sa još puno devojčica(Sa Helenom,Anđom,Stellom,Milom,Kaćom,Sandrom,Janom

3.Imam simpatiju(ili tačnije imala sam)koja se zove Vuk.On je '92 godište i ide u moju školu.Sada je svoju kosu upropastio jer se ošišao skroz na kratko!!!

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge

4.Imam i najbolje drugove(Nažalost od njih nemam slike na komp( : ).Ali spomeniću moje najbolje drugove koji su takođe smisao mog života!To su Spasa,Kimi,Koki,Mare...Ima ih još,ali mi oni nisu toliko dobri.

5.Moje omiljene zvezde su:Britney,Shakira,Beyonce,Rihanna,Hilary Duff,Paris Hilton,Bill(TH),Eva Longoria,Alyssa Milano,PCD...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us


Mislim da je bilo dovoljno za štafetu i poseldnji post!Štafetu uručujem:

Britney81.blog.hr
Shakiraa.blog.ba
Mydiary.blog.ba
Britney77.blog.hr


Post je objavljen 26.02.2007. u 23:34 sati.