Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sadponyguerillagirl

Marketing

*..i samo katkad mahnem mu iz šatora da mi snove pokrpa..*



fajnli!!!!! tu saaam!! ta-daaam! znam da ne vjerujete još :p!! aaaa falili mi svi !!mislim,nije da sam bila negdje daleko, dane sam provodila kraj kompa,muzikicu si puštala, al sam se zadnja dva tjedna družila s knjigama&skriptama.... nažalost ne baš dovoljno uspješno :(... al prošla između ostalog jedan ispit od prošle godine,pa sam si pljeskala :D!
al nema veze,sad je sve gotovo, opet počela predavanja,tome sam se veselila...pa se mogu bacit na čitanje knjiga,gledanje filmova, kave s ljudima koje nisam duugo vidla, mogu ić u kino-pa makar i solo, iii čitanje vaših postova koje sam u međuvremenu propustila... nadoknađujem sve, s guštom!:)
uspjela sam primjetit da je draga rejmond bila u xetu na maskiranim karaokama i pjevala,a i ja sam tam trebala bit,al sam se razbolila i s temperaturom se doma družila :( ...al okej,malo po malo nadoknađujem ;)...bo, ajmo skupa jednom negdje pjevat..nek nas svi čuju! i rekla je da se osječa živom,i ja sam isto do tog razboljevanja bila jaaaako živa i ispunjena..

to uključuje rijeku i koncert ramirez & vatra ( i upoznavanja uživo sa m,u 3 ujutro,al jaaako sam sretna bila i drago mi je bilo! i djevojka je jako draga i simpatična i sve,i hočem ju brzo opet vidjet! nisam ju dugo ni čula,budem,budem...), i naravno vožnju do tamo s 3 najkul djevojke (evo jedne ;) ),uz muziku do daske, nogu na gasu i nikog na cesti...i onaj filing ko iz krosroudsa s britni il neki takav film za curetke di se one zabavljaju! al mi volimo bolju muziku pa zamislite tek to :p!
vikend nakon toga sam bila i u sisku, koncert samo vatra, curke htjele ič,pa reko -ajmo! i zabavno je bilo baš.. vikend nakon trebala na six pek i svašta još,al propalo zbog visoke brojke na toplomjeru pa ne bi bilo zgodno baš. hm,peh.
al valentinovo je bilo najljepše do sad (opet grlz najt aut,da ne bi bilo zabune :) ),uz novi zg bend *neki novi klinci* ,koji naravno samo đoleta sviraju,i još je bio njihov prvi nastup i vrhunski su bili..ja bi još! (u 6.mj balaševič u osijeku,kaže moja shine ,oh najavila sam več svoj dolazak!)
i ovaj vikend opet bila samo na vatri,trebali i ramirezi svirat,al nezgoda jedna se basistu desila,pa niš. žalosno mi je bilo,al ajde dobro. sad čete sigurno mislit da ko grupiji neki idemo svugdje za njima...i dobro mislite :p...a zabavljamo se i super je!

onda sam se isto pomalo i osječala ko oblačica naša, i zbunjena i sve i htjela sam pisat tu,al rađe nisam -jer to onda malo nisam bila ja..sva neka tužna,izgubljena,sa strahovima, sa zarobljenim mislima (da ne odlutaju..morala sam učit,znate),al sad su opet na paši, misle svašta,i u bojama čak... razbijamo sivilo, krpamo snove !
falilo mi je ovo sve jaaako....i to da normalno dišem, spavam više od 4 sata dnevno( kronična neispavanost ide uz ispite znam,al to je zlo!) i bez opterečenja radim stvari koje me vesele...
*take a chance and step outside
lose some sleep and say you tried*



i da, đast for d rekord, danas me skoro zgazio auto ...10 metara od kuče..neki luđak je vozio,i naglo izletio pred mene,a nisam ni po cesti hodala nego sastrane,po pločniku...izgledalo je ko da je namjerno čak,jer se nakon toga okrenuo natrag i otišo. a kak me splašilo,ja skočila na stranu i pala,i razderala ruke i koljena jako i malo hlače.ko kad bi ko mala išla iz vrtiča il od negdje pa trčala i tak pala. opet scena iz filma :).. al okej je, moglo je i gore proč :/

eto,za spektakularan povratak,vidite da nema nikakvih posebnih novosti..al obečajem redovito javljanje nadalje, nema više izvlačenja na ispite :p!!
eto baš sam sretna sad,pozdravila vas malo,idem dalje u ekspediciju po najdražim blogovima pa na spavanac, za novi dan...

Post je objavljen 26.02.2007. u 23:26 sati.