Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/antiturbofolk

Marketing

Kratki osvrt na pucnjave u Narodnjačkim Klubovima

Ovih dva - tri dana mnogo se priča o pucnjavi ispred Močvare. Mnogobrojna svjetina pokušava dokazati da se to ne događa samo ispred njima omiljenih klubova, već se eto - pucnjava događa i ispred "urbanih" mjesta. Međutim, ova pucnjava je nešto posebno. To bi bilo isto kao da na 200m od Lisinskog imate narodnjački klub i netko iz tog kluba se odluči obračunati 200m dalje, prema Lisinskom. Da se to dogodi, Lisinski bi također po toj logici trebao biti mjesto gdje zalaze naoružani tipovi, spremni ti odgristi uho ako ih samo krivo pogledaš?

To nije ista stvar. Niti može biti bilo tko iz Močvare odgovoran što su se baš ispred 4 nabrušena kokota htjela čerupati.

Ako ćemo baš posmatrat iz aspekta nekoga tko će sada "ozloglasiti" Močvaru, moramo se malo osvrnuti na prijašnje pucnjave ispred narodnjačkih klubova.

1. 1. 2006. - trojica redara su teško ranjeni u pucnjavi u Fontani.

14. 1. 2006. - šest hitaca iz pištolja ispaljeno u narodnjačkom klubu Ludnica. Ranjenom redaru nađena droga u anusu.

28. 1. 2006. - žestoka tučnjava pripadnika ATJ Lučko i redara u narodnjačkom klubu Bel Ami u Lučkom kraj Zagreba.

18. 2. 2006. - dvojica pucala u zrak iz pištolja u narodnjačkom klubu Lampaši.

1. 4. 2006. - jedan ranjen u pucnjavi u narodnjačkom klubu Blue Night

3. 9. 2006. - nepoznati pucao narodnjačkom klubu Fontana gdje su bili i naši nogometni reprezentativci
.


Napominjem da su ovo samo TEŽI incidenti. Oni lakši, samo s batinama, ali ne i s vatrenim oružjem, tako su česta pojava, da je to sasvim normalna stvar, na koju su navikli posjetitelji narodnjačkih klubova. A kada bih zbrojio još mjesta i gradove cijele Hrvatske, teško da bi stalo sve na jednu stranicu popisu.. Blog bi se malo dulje učitavo radi količine teksta tog i takvog popisa :)

Post je objavljen 25.02.2007. u 22:20 sati.