Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/photopublika

Marketing

pa ti shvati ljude....


326

… imam ponešto godina na kičmi, prošao sam malo težu varijantu životne škole, ali opet nemrem ponekad skužit ljude. Imam frenda, počesto se družimo i lamtiramo o svkodnevnim gadarija, jer to mu je u krvi, u životnoj filozofiji, smisao života kak bi se reklo….

Tak na jednoj kavi, prije par mjeseci, uleti on meni dal sam gledal onu četvoricu kvazi intelektulalaca kaj navečer naprđuju svakojake teme? Tu sam skužil da misli na onu emisiju „opće prakse“ i Mandića, Zidića. Pofuka i onog četvrtog kom navek zaboravim prezime :o))
Sasuo je on drvlje i kamenje na njih, da drvlje i kamenje, kak društvo ideu u kurac, kak ova televizija uopće ne zaslužuje da se takvom zove kad te spodobe imaju svoju emisiju, i ko oni nešto naprđuju o onom kaj se oko nas događa…

Našli se mi i jučer tak na kavi, onak neplanski, trebao mi latinski riječnik… i zasjednemo, ispeće on kafu i počne s pitanjem jesam li ja jučer gledao „opću praksu“… ja onak nezainteresiran, s nosom u knjižurini kak nisam.. te onda poćne on hvalospjeve pjevati kak je to jedna predivna fina emisija, kak je dobrog koncepta, kak imaju pametne teme, sadržaj, kak s uviđavnog i kulturnog dijaloga iako su dijametralno suprotnog svjetonazora….

I sada ti shvati ljude….


Post je objavljen 25.02.2007. u 22:12 sati.