Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bbbkaubojka

Marketing

Mr. Eduardo, sretan vam 24. rođendan

"Tovarske svinje danas je kolinje", bio je sam jedan od umiječa Bad Blue Boysa. Ja sam trebala ići na tekmu, ali starci me nisu pustili. Kad sam gledala tekmu vidla sam nekog malog klinca koji vjerojatno još nejde ni u školu na sjeveru, a ja nisam mogla ići. Pa ja bum se koknula, ali dobro je i ovak, ali uživo je to sasvim druga stvar. No da mi pređemo na komentiranje. Dudu danas ima razloge za slavlje: rođendan si je najavio 39. golom u 37 utakmica ove sezone, od toga 22. u 20 prvenstvenih susreta za bodove.

Opet se nosi košulja plava! Dva maestralna Eduardova poteza dva smrtonosna ugriza Dinamove kobre odlučila su o pobijedniku u velikom derbiju. Eduardova je klasa za koplje iskočila iznad ostalih igrača. Dvije velike pogreške Hajdukove obrane spremno je dočekao uvijek budni Dudu i odveo svoju momčad na velikih šest bodova prednosti ispred Spličana. Tom su pobijedom Modri osigurali domaćinstvo i u trećoj ovoprvenstvenoj utakmici s Hajdukom i kad se, dakle, sva na kraju zbroji, Dinamo je napravio veliki, odlučujući korak prema obrani naslova prvaka.

Prvi pogodak navijačima, a drugi sebi!

Kosa je pomalo zarasla, frizura sve više nalikuje na bechamicu, a ozbiljnost je pred mikrofonima bila nekako usiljena. Bilo je očigledno da je u Dinamovoj svlačionici bilo veselo nakon velike pobijede, da su suigrači još jednom slavili svog starog junaka. Eduardo da Silva potopio je i Hajduk, potvrdio klasu i kući odnio tko zna tkoju sliku, dar za najboljeg igrača utakmice. Makar su svi bili izvrsni od Modrića koji je igrao sa temperaturom, Čalea koji je bio pak i u obrani u napadu, do Ćorluke koji je asistirao za drugi gol i mnoge pretrpljene prekršaje koje su Hajdukovci vršili na njemu. Joj, dobro da ste me sjetili, zaboravio sam je u svlačionici. Koja mi je to? Nemam pojma prestao sam brojati - rekao je Dudu na razgovoru sa večernjakovim novinarom. Pogoci su mu bili lijep rođendanski dar. - Zaista smo bili bolji, nitko ne može tvrditi drugačije, jedino smo se u posljednjih pet minuta malo povukli. A zabiti Hajduku je uvijek lijepo. Proslava? Da, bit će, na tajnom mjestu. A danas nam je slobodan dan i bit ću s obitelji - dodao je. Na tvrdnju o velikoj prednosti Plavih od šest bodova, Dudu odgovara drugom činjenicom: - Pred nama je još 13 utakmica i prvenstvo je daleko od kraja i odluke. Jedan propust može sve vratiti na početak. Nadam se da to nećemo dopustiti. Sve mu je jučer bilo u znaku broja 24. Taj broj nosi na leđima, bio je 24. veljače, a odlučio je derbi sat i pol prije svog 24. rođendana. - I još mi dva pogotka nedostaju do 24. u prvenstvu! - spremno je ispalio! U Rijeci na podgaće ispisao poruku Marijanu Buljatu. Suigraču kojeg je ozljedio na pripremama pa mu je posvetio riječke pogotke. A kome je posvetio sinočnja dva?
- Prvi navijačima, koji su bili sjajni i nosili nas tijekom cijele utakmice
Image Hosted by ImageShack.us

a drugi sebi
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Prvi gol i hard trick Eduarda da Silve

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Carević, taj Splitski klaun

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Bad Blue Boysi uvijek uz Dinamo

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge
Koreografija BBB-a najbolja kao i uvijek

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Bolesni Luka je dao sve od sebe

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Svestrani Čale

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Drugi gol Dudu-a

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
A ovom prilikom čestitam i Carlosu rođendan!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Naklon najboljih!





Post je objavljen 24.02.2007. u 23:27 sati.