Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/hiphopandrap5

Marketing

nenajavljeni gost

jeli vam se kada dogodilo da vam u kuću dođe netko ko nije tebao, i idem vam u sobu a vama je soba katastrofa!!!e pa neznam za vas, ali meni se to dogodilo u petak.
pošto ćemo mi posvojiti dijete(odnosno udomiti) u ponedjeljak nam je trebala doć neka gospođa iz doma da vidi kakav nam je stan....
...i ja sam odlučila da ću sobu pospremiti u nedjelju(to jest danas),ali ona je došla u petak!
ja se lijepo, polako vračam iz škole kad dođem ja kući i neka gestapo meni tamo u sobi. imala je blok i ocijenjivala veličinu stana, sobe...
a meni je soba biladeadheadbangbang
i tako je malo ostala u mojoj sobi i čudila se, valjda nije znala da je to moja soba i pitala je moju mamu: "šta vam je ovo neko skladište ili.."ja sam skoro pukla od smijeha!!!
moja mama je rekla da je to moja soba, ali da je inaće uredna (što je i istina, jer nikada nije bila ovako neuredna) na stolu su bili svakakvi papiri, na nočnom ormariću maramice, iza vratiju mi je bila prljava roba jer sam ju htjela popodne baciti u kantu za prljavu robu (ali nisam stigla) sve hlače iz ormara su mi bile na krevetu (jer sam i ormar htjela pospremit pa nisam stigla), a dan prije je kod mene bila moja mlađa sestrična i gađale smo se sa plišanim igračkama (znam bolesno) i tako da su po podu bile plišane igračke!
sada pokušajte zamisliti reakciju te gospođe!!!!eekeekeek

gđica. uredna!!partysmokin
pozzzz
komentiraj te me

Post je objavljen 25.02.2007. u 11:27 sati.